Wrap-up juli


Bye July!
Na een echt zomers juli beginnen we aan een zomers augustus! Ik hoop dat het nog een tijdje zo blijft, heerlijk! (al gun ik de natuur heus wel af en toe een fikse regenbui, bij voorkeur ’s nachts ๐Ÿ˜‰ ) Ik las ook lekker veel de afgelopen tijd, want wat moet je anders met die warmte?! Kijk je mee?ย 


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50 categorieรซn kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

Maar liefst 19 boeken, waaronder lekker veel jeugdboeken (toch nog steeds een soort leesdip, waardoor ik veel voor lekker-weglees-boeken kies). De stand is nu 104/156.


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

De mooiste boeken die ik las deze maand waren Zondagskind van Judith Visser (echt 1 van de mooiste boeken ooit!), Kinderen van de Eindeloze Vlakte (een boek wat me echt verraste) en Nieuwe Maan van Sarah Crossan (janken!), stuk voor stuk pareltjes!!

Op naar een hele fijne augustus-leesmaand! Ik ga deze maand meedoen op Instagram met de BBBookstagram Challenge van Blossom Books (traditie in augustus) en ik ga proberen mee te doen aan de OhMyBookathon van 16 t/m 19 augustus, die gaat ook gepaard met een photochallenge op Instagram.

-X- Judith

3 thoughts on “Wrap-up juli

  1. Mijn challenge is ook onwijs omhoog geschoten door alle kinderboeken die ik heb gelezen haha, daarom heb ik hem al meerdere keren omhoog gegooid om de uitdaging voor de komende maanden toch nog een beetje vast te kunnen houden. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.