Mijn Top 3 van juli


Mijn Top 3 van juli 
In juli las ik 16 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Alle kleur was weggetrokken uit het gezicht van de professor, terwijl hij naar het lichaam bleef staren.
Het bleef lang stil voordat hij eindelijk antwoord gaf. ‘Het spijt me, rechercheur, maar ik kan jullie niets vertellen, want dit lijk is niet van ons.’ 

Schijndood – Angela Marsons 
Ik heb genoten van het heerlijk spannende verhaal en de verschillende lijntjes die samenkomen, maar ook weer van de chemie tussen Kim en haar collega Bryant! Dit was echt weer een hele fijne, duistere en super spannende Kim Stone en ik kijk heel erg uit naar het vijfde deel!!! 

Je kunt niet ontsnappen aan de angst waarmee je leeft, en je kunt niet ontsnappen aan mij.’ 

Horrorland: Ik kom je halen – K.R. Alexander 
Een heerlijk boeiend en spannend verhaal! En het leest echt lekker vlot weg, de speelse opmaak af en toe maakt het nog sfeervoller én er zit ook nog humor in het verhaal! Ik heb van A tot Z zitten genieten van dit Horrorland-verhaal en verheug me nu alweer enorm op een volgend boek in de reeks!!!

Ik heb een ontdekking gedaan, Ruth, en die zou weleens heel belangrijk kunnen zijn. Ongelofelijk belangrijk. Maar ik heb je hulp nodig.’ 

Onheilstijding – Elly Griffiths 
Wat heb ik hier ouderwets van genoten!! Ik wist meteen weer waarom ik eerder zo gek op deze serie was. Wat was het fijn om weer in deze wereld te vertoeven! Ik wil nu dolgraag de vorige delen ook hebben en weer lezen… En ik verlang naar méér!!! Kom maar op met al die volgende delen.

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.