Over mij


Ik ben Judith (1984), getrouwd, mama van twee kanjers en mijn hele leven al een enorme boekenwurm. Ik ben deze boekenblog in 2013 gestart om mijn liefde voor boeken en lezen te kunnen delen met “de wereld”. Ik heb in al die jaren al heel veel mooie boeken mogen lezen en ook heb ik wat manuscripten mogen proeflezen en beoordelen voor uitgeverijen.

Ik ben een echte liefhebber van het papieren boek, mijn boekenkast – privé bieb – puilt dan ook uit.  Fysieke boeken zijn dus echt mijn grote liefde, ze lezen & bladeren & ruiken zó fijn! Maar (legale!) e-books lees ik héél soms ook: op vakantie – wel alleen als het niet anders kan – aangezien ik altijd nogal veel boeken mee wil nemen… Haha!
Ik hou van allerlei genres dus je zult altijd wel iets naar je gading vinden op mijn blog!

Hopelijk haal je hier wat leuke leestips vandaan!

-X- Judith

P.S.: wil je contact met me opnemen? Je kunt me mailen op biebmiepje@outlook.com

(Bijna alle boeken die ik bespreek op mijn blog heb ik gekregen van de desbetreffende uitgeverij. Uiteraard beïnvloedt dat mijn mening over het boek niet!
De Bol.com advertentie is gesponsord, wat inhoudt dat ik een kleine vergoeding krijg als je via die advertentie een product bij Bol koopt. Zo kan ik de kosten van mijn website betalen en bijvoorbeeld de verzendkosten van winacties. Let op: de aankoop hoeft zeker geen boek te zijn! Koop die bij je plaatselijke boekhandel ♥️)

♡ I live & breathe books ♡

26 thoughts on “Over mij

 1. Hoi! Ik doe het hier maar even onder, ik heb wat problemen met het vinden van het juiste lettertype, qua grootte. Het lijkt goed te zijn, niet zo idioot groot 🙂 maar..volg ik de wordpress link vanaf mijn twitter account dan lijkt het wel alsof de letters mega groot zijn! Help 🙂

  1. Ziet er in mijn wordpress app prima uit! Ik heb eigenlijk nog nooit gespeeld met letterypen en groottes, is per ongeluk gewoon goed gegaan… Kan je daar dus niet mee helpen haha!

 2. Via fb van Simone las ik je berichten. Ik werd nieuwsgierig en kon het niet laten om een kijkje te nemen op je site!! Ik ben dol op kinderboeken. Mijn passie is verhalen schrijven voor kinderen rond de leeftijd van zes, zeven jaar. Je biebmiepje is leerzaam en ontzettend leuk! Top!!

  1. Wow wat een heerlijk bericht om te lezen! Dank je wel voor je complimenten. Had je mijn biebmiepje Facebookpagina al gevonden? Daar plaats ik alle berichten ook. Facebook.com/biebmiepje

   1. nee, dar heb ik nog niet naar gekeken. Ik heb welvriend toevoegen gevraagd op je fb. Ik ga zeker een kijkje nemen op Facebook.com/biebmiepje. Dank voor je bericht! leuk!

 3. Hallo Judith,
  Ik wil je even bedanken voor al je geweldige bijdrage’s aan onze (Bongerd) buurtboekenkast. Super!! we zijn er erg blij mee.

  Groetjes Yvonne

 4. Hallo,

  Mijn naam is Steve L’Homme 34 jr.
  Beginnende schrijver en ik heb mijn eerste boek bijna uit.
  Mag ik u een copy van mijn boek per pdf opsturen? (boek is nog niet gedrukt)
  Want ik ben zeer benieuwd naar uw reactie.
  Met vriendelijke groeten,

  Steve

  1. Beste Steve, gefeliciteerd met je boek! Helaas ben ik echt te druk, dus kan ik hem niet voor je lezen.
   Heel veel succes ermee! Groetjes, Judith

 5. Hallo Judith,

  Ik ben nu op vakantie in Frankrijk op camping Capfun LeJantou.

  In kwam een boek van jou tegen, sirenen van joseph knox in de bieb van de camping. Net begonnen in het boek maar zit er helemaal in.

  Ik ben een groot van Lee Child, dus erg leuk om op zon manier een nieuwe goede schrijver te vinden.

  Ik ga het boek weer doorgeven als hij uit is.

  Super bedankt

 6. Hoi!

  Een collega wees me op jullie leuke blog. Hij zag dat er bij sommige boekbesprekingen/boekentips een linkje staat, maar soms ook niet.

  Nu sla ik daar vanuit mijn rol bij de sociale boekhandel YouBeDo op aan. Is het voor jullie mogelijk om af en toe een linkje naar YouBeDo te plaatsen, en wat zouden wij in ruil daarvoor voor jullie kunnen betekenen?

  Over YouBeDo: bij ons moeten klanten bij elke aankoop een gratis donatie doen. Dat kunnen wij aanbieden dankzij de wet op de vaste boekprijs in Nederland. Wij tippen zelf dan ook voornamelijk boeken over sociale thema’s, zoals klimaat, sociale/financiële ongelijkheid en racisme, en over persoonlijke ontwikkeling.

  Deze top 50 vat onze visie goed samen: https://www.youbedo.com/l/boeken-voor-een-betere-wereld

  Tot horens!

  Vriendelijke groet,

  Robbert Boeijink
  Communitymanager YouBedo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.