Over mij


Ik ben Judith (1984), getrouwd, mama van twee zoontjes en mijn hele leven al een enorme boekenwurm. Ik ben deze boekenblog gestart om mijn liefde voor boeken en lezen te kunnen delen met “de wereld”.
Ook schrijf ik af en toe recensies voor andere websites en heb ik al wat manuscripten mogen proeflezen en beoordelen.

Ik ben een echte liefhebber van het papieren boek, mijn boekenkast puilt dan ook uit (er kan altijd meer bij 😉 ). Maar (legale!) e-books lees ik ook, wel alleen op vliegvakanties, aangezien ik altijd nogal veel boeken mee wil nemen op vakantie…
Ik hou van allerlei genres dus je zult altijd wel iets naar je gading vinden op mijn blog!

Hopelijk haal je hier wat leuke leestips vandaan!

-X- Judith

P.S.: wil je contact met me opnemen? Je kunt me mailen op biebmiepje@outlook.com

(Bijna alle boeken die ik bespreek op mijn blog heb ik gekregen van de desbetreffende uitgeverij. Uiteraard beïnvloedt dat mijn mening over het boek niet!
De Bol.com linkjes naar de boeken zijn gesponsord, wat inhoudt dat ik een kleine vergoeding krijg als je via zo’n link of advertentie een boek koopt.)

♡ I live & breathe books ♡

22 thoughts on “Over mij

 1. Hoi! Ik doe het hier maar even onder, ik heb wat problemen met het vinden van het juiste lettertype, qua grootte. Het lijkt goed te zijn, niet zo idioot groot 🙂 maar..volg ik de wordpress link vanaf mijn twitter account dan lijkt het wel alsof de letters mega groot zijn! Help 🙂

  1. Ziet er in mijn wordpress app prima uit! Ik heb eigenlijk nog nooit gespeeld met letterypen en groottes, is per ongeluk gewoon goed gegaan… Kan je daar dus niet mee helpen haha!

 2. Via fb van Simone las ik je berichten. Ik werd nieuwsgierig en kon het niet laten om een kijkje te nemen op je site!! Ik ben dol op kinderboeken. Mijn passie is verhalen schrijven voor kinderen rond de leeftijd van zes, zeven jaar. Je biebmiepje is leerzaam en ontzettend leuk! Top!!

  1. Wow wat een heerlijk bericht om te lezen! Dank je wel voor je complimenten. Had je mijn biebmiepje Facebookpagina al gevonden? Daar plaats ik alle berichten ook. Facebook.com/biebmiepje

   1. nee, dar heb ik nog niet naar gekeken. Ik heb welvriend toevoegen gevraagd op je fb. Ik ga zeker een kijkje nemen op Facebook.com/biebmiepje. Dank voor je bericht! leuk!

 3. Hallo Judith,
  Ik wil je even bedanken voor al je geweldige bijdrage’s aan onze (Bongerd) buurtboekenkast. Super!! we zijn er erg blij mee.

  Groetjes Yvonne

 4. Hallo,

  Mijn naam is Steve L’Homme 34 jr.
  Beginnende schrijver en ik heb mijn eerste boek bijna uit.
  Mag ik u een copy van mijn boek per pdf opsturen? (boek is nog niet gedrukt)
  Want ik ben zeer benieuwd naar uw reactie.
  Met vriendelijke groeten,

  Steve

  1. Beste Steve, gefeliciteerd met je boek! Helaas ben ik echt te druk, dus kan ik hem niet voor je lezen.
   Heel veel succes ermee! Groetjes, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.