Mijn Top 3 van juli


Mijn Top 3 van juli 
In juli las ik 8 boeken en dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Maak kennis met dit mooie deel van de aarde en zijn bijzondere bewoners. En ontdek dat het de moeite waard is om goed met onze aarde om te gaan en deze unieke dieren te beschermen.

Noord – Marieke ten Berge & Jesse Goossens
Dit is echt een plaatje van een boek met al die prachtige kunstwerken van illustraties. Ik zou ze stuk voor stuk willen inlijsten! En dat de dieren in het boek je zelf hun verhaal vertellen, een stem krijgen, vind ik echt super leuk gedaan en heel aansprekend en laagdrempelig! Een pareltje van een informatief (jeugd)boek!

Bij elke stap beukt de harde zijkant tegen mijn scheenbeen, maar de koffer met het hoofd erin is niet mijn grootste probleem.

Onze lange reis met het hoofd in de koffer – Marlene Rebel & Lucinda Vos
Echt een prachtig en meeslepend historisch verhaal over vriendschap, familie, geheimen en toekomstdromen. Een heel sfeervolle en avontuurlijke reis door de tijd, met hele fijne, moedige personages. Gewoon jammer dat ik het boek zo snel uit had! (Maar stoppen met lezen was ook geen optie )


De therapeut – B.A. Paris
Er staat nog geen recensie online, want ik las hem net pas uit, maar deze superfijne thriller staat zeker in Mijn Top 3 van juli! Wat heb ik genoten. Ik was echt even toe (leesdip…) aan zo’n lekker spannend verhaal!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers! 
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.