Wrap-up februari 2019


Bye February! Hello March!
Wat een heerlijke lentemaand was februari!  Heerlijk veel buiten gezeten met een boek. Het was voor mij een goede leesmaand, want in deze korte maand las ik 17 boeken.  Benieuwd welke? Lees dan gauw verder!


#boekperweek & #hebbanreadingchallenge
Mijn leesuitdaging van 2019 heb ik op 175 boeken gezet.
Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort weer een Challenge checklist, waarop je ‘opdrachten’ kunt afvinken om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik evt. heb kunnen afvinken)

17 boeken gelezen, maakt dat ik op 28/175 kom!  Ik ben eerlijk gezegd vergeten om deze maand op de Hebban checklist te letten.

Overige
Deze boeken tellen niet mee voor mijn leesuitdaging maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Tip: naast de winactie van De geschiedenis volgens Bicker (t/m 4/3!) loopt er ook nog een winactie ter ere van mijn #geschiedenisweek met 5 historische romans (t/m 6/3!).
Fijne nieuwe maand!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.