Remy leest: The Lego Movie 2 – Super Geweldig Logboek!

Emmet Brickowski is de meest positieve, zorgzame, super geweldige gast uit het dorp. Hij weet dat zijn vrienden de allerbeste vrienden zijn in het hele universum en hij doet alles om ze gelukkig te maken. Oh, en zijn vest is ook best wel tof.

Het logboek
“Vind je het leuk om grappige vragen te beantwoorden, creatieve dingen te doen en toffe spullen te maken? Dan past dit logboek perfect bij jou! Schrijf verhalen, maak tekeningen, ontmoet mijn vrienden en heb het reuze naar je zin met mij: Emmet! De meest geweldige gast die ik ken!” 

Lezerspanel Meis & Maas
Remy is lid van het lezerspanel van uitgeverij Meis & Maas en mag voor hen eens in de zoveel tijd een leuk boek lezen en bespreken. Dit keer ontving hij dit leuke The Lego Movie 2: Super Geweldig Logboek!, perfect voor een Lego-fan als Remy. Hij hoopt in de voorjaarsvakantie met Remco naar de bioscoop te gaan om de film ook te zien. Met dit doeboek heeft hij alvast veel voorpret!

Remy (7) leest

Was je blij toen dit pakketje binnenkwam?
Ja! Omdat het in superleuk cadeaupapier ingepakt zat, net een cadeautje. En ik ben gek op Lego!

Wat was je eerste indruk van het boek?
Het boekje ziet er heel erg leuk uit, omdat er een plaatje op de voorkant staat van Emmet wat kan bewegen. Hij staat vrolijk op een soort discovloer en op het andere plaatje rent hij gillend weg. En het ziet er allemaal heel kleurrijk en vrolijk uit.

Wat kun je allemaal doen in dit logboek?
Er staan voorin allemaal personen uit de film met uitleg erbij wie het is. Daarna vragen ze je naam en wanneer je jarig bent en nog meer vragen over jezelf. Je kan ook een verhaal schrijven over je meest geweldige dag. Er staan tekenopdrachten in en er staat ook veel vrije ruimte in als soort van notitieruimte. Een heleboel leuke dingen dus!

Welke drie woorden passen het best bij het boek?
Lego, kleurrijk en leuk! (en eigenlijk ook nog ‘grappig’!)

Wat is de leukste vraag/opdracht in het boek en hoe heb je deze beantwoord?
Ontwerp je eigen droomhuis ! Die heb ik nog niet getekend, maar daar ga ik zeker wat moois van maken! Ik hou van huizen ontwerpen van Lego. Ik maak vaak mini-huisjes speciaal voor mama.

Wat vond je het allerleukst aan dit boek?
Dat het met Lego heeft te maken, omdat ik heel veel van Lego hou om mee te spelen.

Veel lees-/doe-plezier!
-X- Remy (& Judith)

The Lego Movie 2: Super Geweldig Logboek!
ISBN 9789030504283 – Uitgever: Meis & Maas – 144 pagina’s – Verschenen: februari 2019 – Leeftijd: 7+

[bol_product_links block_id=”bol_5c5feff2533e3_selected-products” products=”9200000102597420″ name=”logboek lego” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.