Wrap-up januari 2022


 Dag januari!! Welkom februari!  
De eerste maand van het nieuwe jaar zit erop! Wat heeft die voor mijn gevoel lang geduurd zeg… Mijn maand is januari niet echt, op naar februari, maart, de lente!  (Tenzij het nog even echt winters weer wordt! )
Ik ben mijn nieuwe leesjaar heel erg goed begonnen, ik zit in een enorme leesflow en daar geniet ik onwijs van!  Ik las in januari 31 fijne boeken:

Ik heb mijn leesdoel van 2022 op 156 boeken gezet, de stand van mijn leesdoel is nu 31/156 
Daarnaast doe ik dit jaar mee aan de #25booksin2022challenge op Instagram; 25 boeken uit eigen kast lezen, die daar al een tijdje ongelezen staan, dat zijn de “(eigen ../25)”-boeken in de lijst.  Sloot mooi aan bij mijn voornemen om meer boeken uit eigen kast te gaan lezen dit jaar!
(Ik las in januari ook nog een aantal mooie prentenboeken, maar die tel ik niet mee voor mijn leesdoel.)

Ik hoop de leesflow vast te houden! Maar zo niet, dan heb ik al een geweldige start gehad.  Op naar een fijne februari!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.