Wrap-up maart 2024


 Dag maart! Welkom april!
Al een paar keer in de tuin gezeten met boek, maar het mag nog wel wat overtuigender lenteweer worden, hoor! Maart was een iets mindere leesmaand voor mij, ik had best een beetje een (lees)dip. Ik las 16 fijne boeken; 7 jeugdboeken, 4 thrillers, 3 non-fictie-boeken en 2 YA-boeken (1 een novelle):

De stand van mijn leesdoel is nu 70/200 
(Ik las trouwens ook nog een mooi prentenboek, maar die tel ik niet mee voor mijn leesdoel.)
De stand van mijn #25booksin2024challenge (25 boeken uit eigen kast lezen, die al voor 2024 op de TBR-stapel lagen) is 20/25.

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe (lees)maand!
-X- Judith

One thought on “Wrap-up maart 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.