Wrap-up november: #boekperweek & #hebbanchallenge


Dag november! Welkom december!
Het is gewoon alweer december! Decembermaand, feestmaand, laatste maand van 2017… Wat vliegt de tijd. Binnenkort is het alweer Sinterklaasavond en voor je het weet is het Kerstavond en Oudjaarsavond. Hebben jullie ook zo’n zin in deze gezellige maand?
November is hier voorbijgevlogen en ik heb best lekker kunnen lezen. Benieuwd wat ik allemaal las?


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2017 zette ik in eerste instantie op 100 boeken, die haalde ik in augustus, dus het doel is nu 156.
Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar zit als extra uitdaging een checklist waarop je kunt afvinken in welke landen de boeken die je gelezen hebt zich afspeelden, er staan 50 landen op. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

Ik heb maar liefst 16 boeken gelezen in november, waarmee ik op 144 kom, dus ik maak toch nog kans om mijn doel van 156 boeken te halen dit jaar… 😉


Overige
Deze boeken tel ik niet mee voor de challenges:

Ik wens jullie een hele fijne december! Vol warmte, liefde en gezelligheid. En natuurlijk vol boeken 🙂

-X- Judith

2 thoughts on “Wrap-up november: #boekperweek & #hebbanchallenge

  1. Zo 16 boeken is een heerlijk aantal! Ik hoop deze maand de 10 te halen want ben veel en veel te druk!

    Mijn doel staat op 100 en ik ben nu bezig in boek 99! Ik heb helaas door omstandigheden twee maanden amper gelezen! Maar ben al blij dat ik hem toch weer haal dit jaar! Volgend jaar zet ik hem weer op 120 boekjes!

    1. Die 100 gaat wel lukken dus ?? Ik heb ook minder dan vorig jaar gelezen, toen 184 ofzo, veel baalmomenten gehad dit jaar 😉 Op naar de laatste leesmomentjes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.