Inkopen doen voor de decembermaand?


Mag ik jullie wat vragen?
Zoals jullie misschien wel gezien hebben, heb ik wat gesponsorde linkjes en advertenties op mijn website staan van Bol.com en Bruna.nl. Als iemand op zo’n linkje of advertentie klikt en daarna wat koopt op die websites, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit zijn de enige “inkomsten” die ik heb met mijn blog, verder is het gewoon een onbetaalde hobby (die ik overigens net zo serieus neem als een betaalde baan, en ik hoop ook stiekem ooit…). Met wat ik hiermee verdien kan ik de kosten van mijn website betalen en af en toe een winactie bekostigen, dus dat is heel fijn!

Nu is mijn vraag aan jullie, met de feestdagen die eraan komen: als jullie wat bij Bol.com of Bruna.nl willen gaan bestellen – kan alles zijn, niet alleen boeken – willen jullie dan aan mij denken en naar die websites toegaan via een advertentie of linkje op mijn site? Kost je niks extra en levert mij een klein beetje op! Ik zou je voor eeuwig dankbaar zijn <3 (en eigenlijk geldt mijn vraag natuurlijk ook voor de rest van het jaar 😉 )

-X- Judith

Voor het gemak hier, net als in de zijbalk van mijn website twee klikbare advertenties:Sint Cadeauwinkel

6 thoughts on “Inkopen doen voor de decembermaand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.