Wrap-up april


Bye April, Hello May!
Terwijl jullie dit lezen zit ik heerlijk in Frankrijk! Want eind april/begin mei betekent: meivakantie! Ik hoop heerlijk veel te lezen deze vakantie… Even een gat slaan in de berg (recensie)boeken 😉 Ik ben in ieder geval van plan de Helen Grace-serie van M.J. Arlidge te gaan bingelezen!
Nieuwsgierig naar wat ik allemaal in april las? Kijk maar gauw verder!


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50  categorieën kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

Met deze 12 boeken kom ik op 48/156.

Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Ik wens jullie een hele fijne meivakantie! En als je die niet hebt: gewoon een hele fijne meimaand! Hopelijk met veel zonneschijn…

-X- Judith

One thought on “Wrap-up april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.