Mijn Top 3 van maart


Mijn top 3 van maart
In maart las ik 16 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

April opende haar mond en brulde het uit.
Ze brulde om alles wat er was gebeurd nadat ze van Bereneiland was teruggekeerd. En om alles wat er niet was gebeurd. Ze brulde vanwege de stijgende temperaturen. De kokendhete zomers. Het stijgende waterpeil van de oceanen. Alle dieren die stierven en stervende waren. En vooral om de mensen die nog steeds niet snel genoeg in actie kwamen.

Op zoek naar Beer – Hannah Gold & Levi Pinfold 
Illustrator Levi Pinfold brengt April en Beer en het noordpoolgebied echt helemaal tot leven! En het verhaal, WOW, wat heb ik daar weer intens van genoten! Ik las het in één ruk uit en sloeg het boek (weer) dicht met tranen in mijn ogen… Dit is weer een ijskoud, hartverscheurend, maar ook zeker hartverwarmend verhaal, vol avontuur en liefde voor de natuur. En met een ijzersterke groene boodschap…

Gillend ontwaakte ze, met één enkele gedachte in haar hoofd.
Stel dat Cherry iets verbergt?

Toen de maskers kwamen – Jennifer Dugan 
Het is echt een intens spannend en beklemmend verhaal. Ik leefde van begin tot eind mee met de meiden, die zoiets afschuwelijks hebben meegemaakt en troost en steun zoeken bij elkaar. Zíj́ weten hoe het voelt om de enige overlevenden te zijn van een moordpartij, níémand anders kan dat begrijpen…
Je twijfelt tijdens het lezen van dit creepy verhaal aan alles en iedereen. En dan dat einde…

Opeens dringt het tot me door dat ik een doelwit ben geworden. Degene die Frances heeft vermoord zal niet aarzelen om nogmaals toe te slaan als zijn geheim in gevaar dreigt te komen.

Hoe ik mijn eigen moord oploste – Kristen Perrin 
Echt een heerlijk sfeervolle ‘cosy crime’ detective. Van begin tot eind pakkend, lekkere spanning, leuke omgeving, interessante personages, en een héle fijne speurtocht. Ik hoop echt dat dit het begin is van een serie! Ik zou in ieder geval graag méér willen!!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.