Meedogenloos – Sharpe & Skaye

Waar ze was, wist ze niet, maar één ding stond vast: niet in Californië. Al ruim vier jaar niet meer.

Korte inhoud
Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.

Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt.

Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.

Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt …

Eerst moest ze zorgen dat de informatie veilig was en dat andere, betrouwbare mensen, ervan wisten.

Auteurs
Meedogenloos is een uit een samenwerking tussen J. Sharpe (o.a. Eden (2016) Syndroom (2017)) en Melissa Skaye (o.a. de VT-reeks) ontstane thriller.”

‘Het netwerk is groot. Volgens mijn ouders is het de grootste doofpotaffaire die de wereld ooit heeft gekend.’

Mijn mening
Ik viel bij deze thriller al op de cover: zo creepy! En na het lezen bleek dat het sfeertje perfect bij het verhaal past…

Een man en een vrouw worden doodgeschoten door mannen die op zoek zijn naar iets. Later volgen we twee doodsbange jonge meisjes die op de vlucht zijn voor diezelfde mannen en iets in hun bezit hebben wat ze hebben willen. Ze moeten strijden voor hun leven.
Dan is er ook nog de Amerikaanse India Johnston die op haar 13e ontvoerd werd en nu al vier jaar gedwongen als prostituee werkt. En ze is niet het enige meisje daar. Kan ze de man vertrouwen die zegt haar te willen helpen?
Journalist Tim Bosman, zijn ex Suzanne en zijn vriend Johan, een privédetective, raken betrokken bij een hele duistere zaak nadat Suzanne het leven redde van een meisje en dat meisje haar een geheim vertelde.
Alle verhaallijnen komen langzaam samen in een onwijs spannend verhaal!

Meteen toen ik begon met lezen zat ik middenin de spanning. Knap gedaan, want je kunt gelijk niet meer stoppen met lezen! Het verhaal las heerlijk vlot en was ontzettend meeslepend. En wat een verhaal zeg, brrrrr.
Het verhaal is niet alleen onwijs spannend, het is ook afschuwelijk! Spannend door alles waar Tim en Suzanne in meegesleurd worden en dat ze hun leven niet meer zeker zijn, en afschuwelijk door wat er allemaal gaande is met die jonge meisjes… Je wilt het eigenlijk niet lezen, maar toch ook weer wel, want je moet weten hoe het verdergaat en hoe het in hemelsnaam gaat aflopen.

Wat een vreselijk boek! Vreselijk goed!! Echt een gewaagde, keiharde thriller vol vaart en actie. Een zeer meedogenloze thriller… Ik ben het nog aan het verwerken 😉

Meedogenloos
ISBN 9789491875489 – Uitgever: LetterRijn – 270 pagina’s – Verschenen: februari 2018

[bol_product_links block_id=”bol_5acf16269f2b3_selected-products” products=”9200000090240760,9200000087201101″ name=”meedogenloos” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “Meedogenloos – Sharpe & Skaye

  1. Ik lees graag thrillers en deze staat zeker op mijn to-read lijstje. Boeken met meerdere verhaallijnen kunnen soms wat gekunsteld lezen, maar als het goed is uitgewerkt kan het zo goed zijn. Ik ben hier erg benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.