The perfect girlfriend – Karen Hamilton

So, when the perfect time comes to disclose that I now work for the airline too – when he appreciates the lengths I’ve gone to, just to save us– everything will fall into place.

Korte inhoud
Juliette loves Nate. She will follow him anywhere. She’s even become a flight attendant for his airline, so she can keep a closer eye on him.

They are meant to be.

The fact that Nate broke up with her six months ago means nothing. Because Juliette has a plan to win him back. She is the perfect girlfriend. And she’ll make sure no one stops her from getting exactly what she wants.

True love hurts, but Juliette knows it’s worth all the pain…

Revenge is a dish best served cold, and mine is going to be frozen.

Auteur
“Karen Hamilton spent her childhood in Angola, Zimbabwe, Belgium and Italy and worked as a flight attendant for many years. Karen is a recent graduate of the Faber Academy, and having now put down roots in Hampshire to raise her young family with her husband, she satisfies her wanderlust by exploring the world through her writing. THE PERFECT GIRLFRIEND is her first novel.”

I belong at home, with Nate. Every moment that we are apart is a waste of time, because the outcome is obvious – we will be together.

Mijn mening
Weer een Engelse thriller lezen (via Van Ditmar Boekenimport), ik had er zin in! De vooruitlees-editie van deze pocket ziet er echt onwijs gaaf uit. Heel aantrekkelijk en prikkelend! Jammer dat ze niet ook zo in de winkel komen te liggen, hè! 😀

Elizabeth/Juliette doet de stewardessenopleiding om zo haar grote liefde, piloot Nate, terug te kunnen winnen. Ze heeft het allemaal helemaal uitgedacht en voert haar plannen zorgvuldig uit. Ze gaat nu als Juliette door het leven, reist veel, maakt vrienden en zoekt een andere woning (toevallig vlakbij Nate’s woning). Als ze Nate genoeg ruimte heeft gegeven, ruimte waarom hij heeft gevraagd toen hij het uitmaakte, zal ze weer in zijn leven verschijnen en komt alles weer helemaal goed. Ondertussen houdt ze hem en de mensen in zijn omgeving wel continue in de gaten natuurlijk, om op de hoogte te blijven.
Juliette heeft geen makkelijke jeugd gehad; ze verloor haar broertje, haar vader verliet haar alcoholistische moeder en ze had geen gelukkige tijd op school. Ze verdient een ‘happily ever after’! En daar zal ze heel ver voor gaan…

Heel veel ingrediënten voor een keispannende psychologische thriller! Zou je denken… Maar: wat viel dit boek me tegen! Ik ergerde me dood aan de vreselijk gestoorde Juliette en alles wat ze aan het doen was en zelf heel normaal vond. Just let it go!!! Het was daarnaast allemaal erg langdradig én het werd naar mijn mening nergens echt spannend, niet op psychologisch vlak en niet op ‘op het puntje van je stoel zit’-vlak.
De lijntjes die de auteur bedacht heeft met het verleden die in het heden ook een rol spelen zijn wel goed bedacht hoor, maar een knaller van een ontlading bleef helaas uit.
Om wel met een positieve noot te eindigen: toch kon ik het boek niet zomaar wegleggen en niet uitlezen, ik wilde wél weten hoe de ontknoping zou zijn. 😉

The perfect girlfriend
ISBN 9781472244260 – Uitgever: Headline – 368 pagina’s – Verschenen: maart 2018

[bol_product_links block_id=”bol_5ac5dc040ac46_selected-products” products=”9200000082805672,9200000077971682″ name=”girlfriend” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.