Wrap-up januari


Bye January!
Zo begin je met de beste wensen aan het nieuwe jaar en zo is de eerste maand alweer voorbij! Ik ga jullie weer maandelijks op de hoogte houden van wat ik gelezen heb. In januari las ik heel veel toppers. Kijk je mee naar wat ik las?


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50  categorieën kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

Ik las deze maand 15 hele goede/leuke boeken én heb al 14 categorieën af kunnen vinken, een fijne start van het jaar dus! (stand januari: 15/156)


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Heb jij ook een lekkere leesmaand gehad? Heb je ook een van bovenstaande boeken gelezen? En, wat vond je ervan?
Ik wens jullie een hele fijne februari toe!

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.