Mijn top 3 van januari


Mijn top 3 van januari
In januari las ik 25 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Waar gaat dit over? Heeft die vader goud en duizend edelstenen in dat koffertje zitten? En die Grote Omar… zou dat een bijzonder juweel zijn, een ketting of een broche?

De Titanic en het raadsel van de Grote Omar – Marlene Rebel & Lucinda Vos 
Het verhaal is heel erg boeiend, lief, een tikje spannend, en aangrijpend, maar zeker niet té. Fantastisch mooi gedaan! Ik heb er enorm van genoten. Wat een heerlijke historische jeugdroman weer van Rebel & Vos!

Ik ben Petra Peña. Op 28 juli 2061 hebben we de aarde verlaten. Het is nu het jaar 2432 en we zijn gearriveerd op Sagan.
Ik ga alles doen wat ik kan om mijn familie weer terug te vinden.

De laatste verhalenverteller – Donna Barba Higuera 
Petra moet in dit dystopische sci-fi verhaal een gevaarlijke strijd leveren: voor verleden, voor toekomst, voor herinneringen, voor verhalen. Echt onwijs pakkend, spannend en mooi gedaan! Wat heb ik zitten genieten van dit heerlijke, ontzettend bijzondere, en hartverwarmende verhaal!

Hartkippenvel, dat krijg je als je hart kapotvriest van al het verdriet dat je op je ziel draagt.
Hartkippenvel, overal.
Dat bestaat echt.

De trein van vier over twaalf – Conny Palmkvist 
Een onwijs aangrijpend verhaal over verdriet, acceptatie, loslaten, afscheid, pijn, rouw en liefde. Heel erg bijzonder. Ik las het in één adem uit en moest echt wel een traantje wegpinken tijdens het lezen. Wat een prachtboek!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.