Lech – Kiki van Dijk

Dit was de perfecte mogelijkheid om informatie te verzamelen. Maar hoe moest ze dit, zonder haar huwelijk te beschadigen, aan Reinout uitleggen?

Korte inhoud
Tess heeft haar droombaan gevonden bij het populaire pr-bureau Imagehouse. Maar dat succes heeft een keerzijde: ze ziet haar man en vierjarige tweeling steeds minder. En net als ze met het hele gezin een weekendje weg willen, moet Tess voor een brainstormsessie naar het luxueuze skioord Lech.

Het team vergadert in een chalet midden op de berg. De omgeving is prachtig, maar de sfeer ongemakkelijk. Tess voelt dat haar collega’s iets verbergen. En als het chalet door een hevige sneeuwstorm van de buitenwereld afgesloten raakt, lopen de spanningen hoog op… Wie kan Tess nog vertrouwen?

Haar adem versnelde. En in een paar seconden die uren leken te duren, verging de wereld om hen heen.

Auteur
Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Eerder verschenen haar bestsellers Zeevlam en Ibiza waar ze meer dan 20.000 exemplaren van verkocht.

Mijn mening
Ik vond de Ibiza-thrillers van Kiki van Dijk heerlijk spannend, dus ik was wel benieuwd naar deze winterse novelle! Perfect leesvoer voor de Kerstvakantie πŸ™‚

Tess is druk met haar baan bij een reclamebureau, daardoor ziet ze haar man en kinderen amper. Precies het weekend dat haar man haar heeft uitgenodigd voor een romantisch weekend Ibiza, moet Tess onverwachts naar Lech voor een brainstormsessie van het werk. Ze kan haar man nog niet vertellen waarom het zΓ³ belangrijk is dat ze gaat…
De sfeer in het luxe chalet in Lech is gespannen en raakt steeds grimmiger. Als de groep ingesneeuwd raakt escaleert de boel al gauw en weet Tess niet meer wie ze wel kan vertrouwen en wie niet. Ze moet daar weg zien te komen…

Deze thriller leest net zo heerlijk vlot als de Ibiza-boeken. Kiki weet je in korte tijd steeds op het verkeerde been te zetten en je in spanning te houden over wat er nou precies gaande is en wat de beweegredenen van Tess zijn. En dat grimmige winterse sfeertje! Brrr!
LechΒ is een heerlijk winters tussendoortje. Kort maar zeker heel krachtig!

Lech
ISBNΒ 9789401607957 – Uitgever: Xander Uitgevers – 94 pagina’s – Verschenen: oktober 2017

3 thoughts on “Lech – Kiki van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.