Wrap-up januari 2019


Bye January! Hello February!
De eerste leesmaand van het jaar zit er weer op! Een maand die ik liever snel achter me laat.  Eerst website stuk en dus een tijd niet kunnen bloggen, toen flink griep en een tijd niet kunnen bloggen. Op naar een relaxter en gezonder februari!  Benieuwd welke 11 boeken ik toch nog las? Kijk maar mee: 


#boekperweek & #hebbanreadingchallenge
Mijn leesuitdaging van 2019 heb ik op 175 boeken gezet.
Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort weer een Challenge checklist, waarop je 12 opdrachten – 1 per maand – kunt afvinken om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik evt. heb kunnen afvinken)

11 boeken dus in januari, waarmee ik op 11/175 kom. 


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor mijn leesuitdaging maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Jullie een lekkere leesmaand gehad? 
-X- Judith

6 thoughts on “Wrap-up januari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.