Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers (Moodboard)

Het aanbod kwam als geroepen. Natuurlijk moest ze dat met beide handen aangrijpen. Het was perfect. Wat had ze te verliezen? Niets.

Korte inhoud
Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?

Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? 

Even weg van alles en naar een plek waar niemand haar kende. Even op adem komen en zichzelf zijn. Montpellier was niet het einde van de wereld.

Hoelang was het geleden dat hij zo onbezorgd had gelachen?

Vandaag geen standaard recensie, maar als onderdeel van de creatieve blogtour rond Onder de sterren van Montpellier een moodboard bij het boek! 
Je ziet het hier al een klein beetje, maar om het beter te kunnen zien ga je naar mijn speciale Onder de sterren van Montpellier Pinterest-bord:
 klik hier 
En voor wie geen Pinterest heeft of daar de beschrijving niet onder de afbeeldingen ziet, is dit nog een andere site met het moodboard (als je je muis boven een plaatje houdt, zie je de beschrijving verschijnen):
 klik hier 

Begon ze meer voor hem te voelen dan verstandig was?

En toch in het kort ook even mijn mening 
Ik begon met lezen… En ik ben niet meer gestopt totdat ik het boek uit had! Het verhaal is heel meeslepend, heerlijk romantisch en ook nog ontroerend. Ik was echt daar in Frankrijk bij de sympathieke Cleo en werd met haar verliefd op Luc. (En wat leuk dat er ook een oude bekende in voorkwam!)
Wat een onwijs heerlijk verhaal! Ik sloeg het boek met een hele diepe, voldane zucht dicht… Van mij had het boek 2x zo dik mogen zijn, want ik had dolgraag nog meer over Cleo en Luc gelezen! Doe mij maar een vervolg, Marina! 

Zou ze ook zo zijn als ze wist wie hij was of wat hij deed?

Dit zijn alle deelnemers aan de blogtour:

Onder de sterren van Montpellier
ISBN 9789401913638 – Uitgever: Zomer & Keuning – 272 pagina’s – Verschenen: december 2018

5 thoughts on “Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers (Moodboard)

  1. Wat een super leuke manier van recensies schrijven!
    Bloggers (inclusief mezelf) zouden vaker wat creatieve uitspattingen moeten doen 😉

    Je hebt me wel overtuigd, dit boek gaat zeker op mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.