Wrap-up oktober


Hallo november!
Alweer de één na laatste maand van het jaar. Een maand waar de kinderen wel zin in hebben zo met Sint-Maarten en de aankomst van de Sint! Ik heb vooral heel erg ‘last van het seizoen’ momenteel en kijk juist enorm uit naar december waarin ik heerlijk op zonvakantie ga en waarna het dan lekker bijna kerstvakantie is. Oktober was dan ook niet zo’n topmaand qua lezen, ik las het meeste de eerste helft van de maand. Deze fijne boeken las ik: 

#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50 categorieën kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik evt. heb kunnen afvinken)

11 boeken dus in november, waarmee ik op 148/156 kom, die ga ik zeker halen zo met nog een vakantie in het vooruitzicht 😉


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Ik hoop dat mijn (lees)dip gauw over is en dat ik weer lekker aan het lezen en bloggen kan slaan! Ik hoop dat jullie nog een beetje geduld met me hebben…
Hele fijne novembermaand gewenst!

-X- Judith

4 thoughts on “Wrap-up oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.