Win een boekenpakket met o.a. Uitgeschakeld!


Winnen!
Ik heb weer eens zin om iemand blij te maken met een mooi pakket boeken, dus dat ga ik gewoon doen! Ik geef één pakket weg met 4 boeken erin; een oorlogsroman, een Nederlandse feelgoodroman, een Scandinavische thriller en een Nederlandse thriller. Alleen van de laatste verklap ik vast welk boek het is, namelijk: Uitgeschakeld van Angelique Haak!
Ik mocht deze tweede thriller over rechercheur Jennifer Brugman proeflezen voor De Crime Compagnie en Angelique en vond hem weer heerlijk meeslepend en lekker spannende wendingen hebben! 
(Meer over het boek vind je hier.)

Zo maak je kans:

De winactie is inmiddels afgelopen! Bedankt voor het meedoen allemaal & gefeliciteerd Kim! 

 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm hoge verzendkosten, sorry!)

Succes!
-X- Judith

93 thoughts on “Win een boekenpakket met o.a. Uitgeschakeld!

 1. Ik ben dol op boeken én op verrassingen, dus dit is voor mij een gouden combinatie! Graag doe ik mee aan de verloting.

 2. Jaaaaaa!
  Mede dankzij jou ben ik verliefd geworden op Luxemburg én op de MegaPOD haha. Als ik nou weer ga (dat is een feit, weet alleen nog niet wanneer) kan ik één van deze boeken meenemen. Dát bewaar ik daar dan speciaal voor!

  Groetjes van Linda

 3. Lijkt me erg leuk om dit pakket te winnen! Boek van Angelique zou ik graag willen lezen en de verassingsboeken zijn altijd leuke cadeautjes ?

 4. Wat is er fijner dan na een frisse wandeling op de bank te kruipen met een plaid, een kopje thee en een goed boek. Ik maak dan ook dolgraag kans ❤️?

 5. Ik zou graag willen winnen….
  Met dit weer is er niets lekkerder dan op de bank te relaxen met een dekentje;) met allemaal boeken om je heen…
  Ik kan wel weer wat leesvoer gebruiken;)

 6. ‘Een nieuw begin’ heeft me ontzettend verrast in positieve zin, dus ik ben erg benieuwd naar het vervolg. En omdat ik nooit genoeg krijg van boeken, zeg ik: kom maar op met dat pakket!

 7. Gaaf!! Mooie leuke actie die ik heel graag zou willen winnen! Ben dol op lezen, doe dat dan ook iedere dag dus dit pakket boeken is meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.