Wrap-up november 2022


 Dag november! Welkom december!  
De laatste maand van het jaar alweer!  Nog één maand de tijd om leesdoelen te halen en wat dingen af te ronden.  November was voor mij een heel erg lekkere leesmaand, ik las in november deze 22 fijne boeken:

De stand van mijn leesdoel is nu 234/234  Ik heb mijn 1e leesdoel van 156 gehaald, mijn 2e van 200, mijn 3e van 222 en nu dan mijn 4e: 234… Zou ik de 250 nog gaan halen? Zou ik wel een mooi einddoel vinden.
(Ik las ook nog 2 mooie prentenboeken, maar die tel ik niet mee voor mijn leesdoel.)
De stand van mijn #25booksin2022challenge (25 boeken uit eigen kast lezen) is nu 48/25, ik heb de 25 gehaald en tel gewoon lekker verder naar de 50

Ik wens jullie een fijne laatste leesmaand van het jaar! Hopelijk een hele knusse en liefdevolle!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.