Mijn Top 3 van november


Mijn Top 3 van november 
In november las ik 22 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

De Kriegel… Het legendarische wezen met een magische gave die sterk op de hare leek, maar dan veel en veel krachtiger. Zoals oma het vertelde, kon hij alles teruggeven…
Wat het ook mocht zijn.
Zou dat ook gelden voor verloren magie?

Starfell 4: De verdwenen magie – Dominique Valente & Sarah Warburton 
Wat een ontzettend spannend avontuur beleven Willow en haar vrienden! Ik werd van begin tot eind helemaal meegetrokken het verhaal in (en wilde er helemaal niet uitstappen aan het einde!!). De wanhoop, de hoop, de barre tocht, de obstakels die overwonnen moeten worden, de strijd om Starfell te redden… Eenmaal begonnen met lezen is er geen stoppen meer aan.

De lach van de man werd breder, en Wallace had het gevoel dat de haak in zijn borst gloeide. ‘Ik ben Hugo Freeman. Ik ben de veerman. Je hebt ongetwijfeld vragen, en ik ga mijn best doen ze allemaal te beantwoorden. Maar alles op zijn tijd. Heb je zin in thee?’ 

Het gefluister achter de deur – T.J. Klune 
Wat een onwijs lief, maar tegelijkertijd hartverscheurend, ontzettend mooi en hoopvol verhaal! Zo bijzonder weer. Dat een auteur met zijn verhaal zóveel met me weet te doen… Rechtstreeks naar mijn hart dit verhaal en deze personages… Lachen en huilen en verliefd… BOEM, direct weer naar mijn favorietenlijstje!!! 

Ken wel leuk zijn, kapitein,’ zegt De Buffel.
‘Alsjeblieft? Dan gaan we varen op een schip van glas!’ roept Mus. Ze haalt nu alles uit de kast om Kwaadbaard te overtuigen. ‘EEN SCHIP… VAN GLAS!’
‘Het kan gevaarlijk zijn,’ zegt Kromme Kareltje, als een reden om het wél te doen.

Mus & Kapitein Kwaadbaard en De Amorfe – Kevin Hassing & Linde Faas 
Wát een verhaal weer… En wat een onwijs prachtige illustraties van Linde Faas weer… Ze brengen het toch al levendige verhaal nóg meer tot leven!
Ik heb van A tot Z intens zitten genieten van het spannende avontuur. Dit is misschien wel het spannendste én meest meeslepende deel tot nu toe! Ik wil NU meer!!!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.