Wrap-up september


Hello October! Wat is september voorbijgevlogen zeg… Als in een soort waas eigenlijk. Het was een rare maand en dat kun je ook wel terugzien in wat ik gelezen heb. Kijk je mee? 


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50 categorieën kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

Vorige maand 24 boeken gelezen, deze maand maar 9 boeken, verschil moet er wezen  Maar: ik lig nog op schema, want de stand is 137/156!


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Het bijzonderste boek wat ik deze maand las was toch wel De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle. Ik moest even wennen, maar toen was het zo briljant! En oh, wat is het prentenboek over Chanel leuk en lief!

Op naar een fijne oktober-leesmaand hoop ik! Even wat minder dips en wat meer innerlijke rust… 

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.