Wrap-up mei 2024


Dag mei! Welkom juni!
De maand waarin ik 40 word! Hopelijk is het gauw gedaan met het miezerige weer, ik ben er helemaal klaar mee en ben intens toe aan zomerser weer en lekker veel in de tuin lezen! Ik las in mei 14 fijne boeken; 7 thrillers, 4 jeugdboeken, 2 YA-boeken en 1 roman:

De stand van mijn leesdoel is nu 102/200 
(Ik las trouwens ook nog mooie prentenboeken, maar die tel ik niet mee voor mijn leesdoel.)
De stand van mijn #25booksin2024challenge (25 boeken uit eigen kast lezen, die al voor 2024 op de TBR-stapel lagen) is nu 22/25.

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe (lees)maand!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.