Mijn Top 3 van mei


Mijn top 3 van mei
In mei las ik 14 fijne boeken. De keuze was zo lastig, ik las echt héle fijne boeken, dat ik besloten heb er twee Top 3’s van te maken. Eentje met jeugdboeken, eentje met thrillers…
Dit is mijn persoonlijke Top 3 jeugdboeken geworden (in willekeurige volgorde):

Jason kijkt weer naar de comments. Ook andere kijkers merken een man in het zwart gekleed op. Waar hebben ze het over?
Dan valt zijn blik op het scherm van hun live-opname, en zijn adem stokt in zijn keel.

Creepy Bones: TikTok Terror – Michael Reefs 
Ik heb dit boek ’s avonds in bed gelezen en dat droeg wel bij aan de spanning hoor, pfff! Ik las het heerlijk in één ruk uit, maar ja, moest daarna nog in slaap zien te vallen… Het is écht een heel erg spannend, eigenlijk gewoon súper creepy, verhaal! Ik heb er ontzettend van genoten en van A tot Z zitten griezelen.

Cardboard Cowboys,’ mompel ik in mezelf.
‘Dat zijn wij.’
‘Cardboard Cowboys,’ zeg ik nog eens. ‘Ja, dat vind ik wel wat, het is hartstikke logisch.’ 

De Cardboard Cowboys – Brian Conaghan 
Hartverscheurend, maar tegelijkertijd hartverwarmend! Wat heb ik genoten van dit fijne verhaal! Ik wil nog helemaal geen afscheid nemen van deze fijne hoofdpersonen! Ik ben heel erg benieuwd wat Brian Conaghan nog meer geschreven heeft.

Niemand wil omgaan met het meisje dat dode dieren begraaft aan de voet van een boom.

De zomer die alles was – Mariska Overman
Mijn recensie van dit prachtige, ontroerende jeugdboek komt deze week online! Wat heb ik een dikke brok in mijn keel gehad tijdens het lezen… Zó verdrietig, maar ook zó mooi!

Dit is mijn persoonlijke Top 3 thrillers geworden (in willekeurige volgorde):

Dit document is écht van onschatbare waarde.
Het herschrijft werkelijk alles wat we weten over de beweging van Jezus.

Revolutie – Jeroen Windmeijer & Tjarko Evenboer 
Een levensgevaarlijke speurtocht naar de waarheid over het leven van Jezus… Onwijs spannend, onwijs boeiend! Wat hou ik van dit soort verhalen! Van de historie, van de actie en het avontuur, van de zoektocht naar antwoorden… Ik heb ontzettend genoten van dit spannende boek en zag het als een film voor me. Op naar deel 3!

Jij wilt weten of ik echt zo slecht ben als iedereen zegt.
Het antwoord is nee.
En ja.

De enige die overbleef – Riley Sager 
Ben je een bekentenis aan het lezen van Lenora? Is ze schuldig of onschuldig? Wat gaat er nou precies gebeurd zijn in het verleden? Wat gaat er nu allemaal aan het licht komen? Wie is er te vertrouwen en wie niet? Waar gaat het heen??? Echt geweldig spannend! En met de kenmerkende verrassende wendingen! Ik hou hier enorm van! Ik heb zó intens zitten genieten van dit boek.

Het was tijd om terug te keren naar haar werk en haar team. Hoewel niets nog hetzelfde zou zijn, had ze het lang genoeg zonder hen moeten stellen.

Laatste belofte – Angela Marsons 
Het verhaal leest weer onwijs vlot weg, mijn aandacht verslapte geen moment. Het enige wat ik wilde was doorlezen tot ik wist hoe het verhaal zou aflopen… En ondertussen heerlijk in spanning zitten door de frustrerend verlopende moordzaak en intens meeleven met Kim en haar team en de onderlinge spanningen die er zijn doordat ieder op een andere manier rouwt…
Echt weer een onwijs fijne Kim Stone-thriller!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

2 thoughts on “Mijn Top 3 van mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.