Wrap-up november


Hello December!
Jeetje, alweer december… Hebben jullie ook het gevoel dat dat nog helemaal niet kan kloppen? Bijna Sinterklaas (blij als dat weer voorbij is ), dan ga ik op vakantie en daarna is het alweer bijna kerstvakantie! Een hele drukke maand, met ook veel fijne en gezellige dingen. Maar ook druk. 
November was nog steeds geen topmaand qua lezen, mijn dip is nog niet over helaas. Dit is wat ik las: 


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2018 heb ik op 156 boeken gezet, gemiddeld drie per week. Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar hoort een Challenge lijst, waarop je 50 categorieën kunt afvinken, om de uitdaging nog leuker te maken. (Tussen haakjes zet ik welke ik evt. heb kunnen afvinken)

Met deze 9 boeken heb ik mijn leesuitdaging van 2018 gehaald! 156 plus 1! Ik heb nu natuurlijk kriebels om een nog mooier aantal gehaald te hebben aan het eind van het jaar, maar wat is realistisch? Zou ik 175 nog kunnen halen?


Overige
Deze boeken tellen niet mee voor de challenges maar kwamen wel voorbij op mijn blog:

Op naar de laatste maand van het jaar! Dat het maar een mooie lees-afsluiter mag zijn met nog een paar heerlijke boeken!

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.