Wrap-up december: #boekperweek & #hebbanchallenge


Nog even en 2017 is voorbij…
Dan zit er alweer een heel leesjaar op! Benieuwd wat ik afgelopen maand las en of ik mijn leesuitdaging gehaald heb? Lees gauw verder! 
#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2017 zette ik in eerste instantie op 100 boeken, die haalde ik in augustus, dus het doel werd 156 en die heb ik op het nippertje gehaald!! Dit zijn de 12 boeken die ik in december las:


Overige
Deze boeken tel ik niet mee voor de challenges:

Mijn leesuitdaging voor 2018 zet ik weer op 156 boeken, gemiddeld 3 per week. En daarnaast ga ik zoveel mogelijk van de 50 categorieën proberen af te vinken van de Hebban Reading Challenge afvinklijst.
Stel jij jezelf een leesdoel? En doe je (ook weer) mee aan de Hebban Reading Challenge?
Hele fijne jaarwisseling!

-X- Judith

One thought on “Wrap-up december: #boekperweek & #hebbanchallenge

 1. Hoi Biebmiep,

  Ik doe ook mee met de reading challenge en ben al in mn eerste boek van het jaar begonnen.
  Kijk maar eens op http://ebenvloedvanastrid.wordpres.com

  Hoop je een keer tegen te komen op mijn blog. Mijn challenge staat maar op 30 boeken, 156 boeken red ik echt niet. Heb ook nog andere dingen en lezen lukt niet elke dag.Maar jij leest ook veel kinderboeken zie ik dus die tellen voor mij niet echt mee, zijn zulke dunnetjes.
  Ik lees hoofdzakelijk thrillers en detectives. Soms YA maar niet veel.

  Groetjes Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.