In naam van de vader (deel 1) – Linda Jansma

Ze was dood. Dat besefte hij pas toen ze niet meer bewoog.

Over het boek
“Dit is het eerste deel van de serie In naam van de vader geschreven door bestsellerauteur Linda Jansma. Dit is exclusieve content die voorlopig alleen beschikbaar is in het ebook-abonnement van Kobo plus.
De Kobo Original is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen Kobo en De Crime Compagnie.

Met Kobo Plus hebben lezers voor € 9,99 per maand onbeperkt toegang tot het grootste Nederlandstalige en internationale aanbod van e-books, waaronder deel 1 van In naam van de vader. Deel 2 en 3 verschenen respectievelijk in november en december en deel 4 verschijnt in januari.
De serie zal in 2018 ook in boekvorm gaan verschijnen.

De spannende serie gaat over Francis van Foreest, eigenaar van een prestigieus Larens advocatenkantoor, die een grote fout begaat die hij voor iedereen verzwijgt. Vanaf dat moment leeft hij met de voortdurende angst dat zijn misstap ontdekt zal worden. Maar hij is niet de enige in de familie Foreest met een probleem. Zijn vrouw Renée zet het behoud van haar gezin op het spel als ze verliefd wordt op haar zwager. En terwijl ze heen en weer geslingerd wordt tussen gevoel en verstand, raakt zoon Ties betrokken bij een grote drugsdeal. Hij dreigt steeds verder af te zakken in de onderwereld, totdat hij Judith ontmoet, een dure prostituee die in een exclusieve seksclub werkt.
Stevent de familie van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven?”

Er was geen lijk en het was al helemaal niet in zijn tuin begraven.

Mijn mening
Ik was een beetje teleurgesteld dat er een serie van Linda Jansma alleen in e-book-vorm zou verschijnen, want ik lees liefst niet digitaal en zou hem dan dus niet gauw gaan lezen. Maar gelukkig bleek dat de serie ook in boekvorm gaat verschijnen in 2018! En ik kreeg van de uitgeverij vast een papieren voorproefje; deel 1 mocht ik alvast lezen…

In In naam van de vader staat de rijke familie Van Foreest centraal;
Francis en zijn vrouw Renée, zij hebben het advocatenkantoor van zijn vader overgenomen, hun zoon Ties, die in de problemen raakt doordat hij in drugs handelt, Matthijs het zwarte schaap van de familie en broer van Francis, die een luxe seksclub runt, Julian de andere broer, zus Helena en haar man, acteur Tobias, die flirt met Renée.
En dan is er nog prostituee Judith met haar geheime agenda…

Naast de gewone familieperikelen heeft deze familie te maken met doodslag, drugs en het criminele circuit. Er is van alles gaande in de familie en er staan een hoop lijntjes open die (neem ik aan) hun ontknoping gaan vinden in de volgende delen. Dit eerste deel las als een trein, was al lekker spannend opgebouwd en doet zeker naar meer smaken! Ik ben echt heel erg benieuwd hoe dit verhaal verdergaat en wat de titel uiteindelijk voor betekenis gaat hebben…

In naam van de vader (deel 1)
ISBN 9789461093028 – Uitgever: De Crime Compagnie – Verschenen: oktober 2017 – ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe – Deel 1 van 4 – Kobo Original

[bol_product_links block_id=”bol_5a46530d2bda5_selected-products” products=”9200000084208006,9200000085985965,9200000087024835″ name=”in naam van de vader” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “In naam van de vader (deel 1) – Linda Jansma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.