Wrap-up augustus: #boekperweek & #hebbanchallenge


Bye August! Hello September!
En toen was de zomervakantie weer voorbij… Ons laatste weekend en dan begint het allemaal weer! Augustus is omgevlogen, maar als je me precies vraagt wat we allemaal gedaan hebben…? In ieder geval de laatste week nog heerlijk even naar Limburg geweest, waar ik ook lekker wat heb kunnen lezen! Wil je weten wat ik allemaal las in augustus? Lees gauw verder!


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2017 heb ik in eerste instantie op 100 boeken gezet.
Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar zit als extra uitdaging een checklist waarop je kunt afvinken in welke landen de boeken die je gelezen hebt zich afspeelden, er staan 50 landen op. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

 • Wacht op mij – Jennifer L. Armentrout (recensie)
 • Post Mortem – Emelie Schepp (recensie)
 • De gevangenisfamilie van Perry T. Cook – Leslie Connor (recensie)
 • Goede dochter – Karin Slaughter (recensie)
 • Het geheim van het Nachtegaalbos – Lucy Strange (recensie)
 • Elvis – Ray Connolly (recensie)
 • Elvis en ik – Art Rooijakkers (recensie)
 • Het vorige meisje – J.P. Delaney (recensie)
 • De Tweelingmysteries: Schemerslaap – Nicholas Walker (recensie)
 • The Honeymoon – Tina Seskis
 • De Vulkaan – Ilja Gort (recensie volgt)
 • Zomermeisjes – Jobien Berkhouwer
 • Het Mona Lisa-virus – Tibor Rode (Polen, Brazilië) (recensie volgt)
 • Zomer – Lis Lucassen (recensie volgt)
 • 13 Minuten – Sarah Pinborough (recensie volgt)

Ik las in augustus 15 boeken, waarmee ik over mijn eerste doel van 100 ben gegaan! De stand is nu 104 boeken… Wat zal ik als volgende doel nemen? 156 boeken? (gemiddeld 3 per week)


Overige
Deze boeken tel ik niet mee voor de challenges:

 • Bullet Journal – Zamarra Kok (Doeboek) (recensie)
 • Het pleidooi – Steve Cavanagh (Remco leest) (recensie)
 • Roodkapje – Mark Janssen (Prentenboek) (recensie)
 • Het Buitengewone Beestenboek – Yuval Zommer (Informatief) (recensie)

In september organiseert Hebban We Love Feelgood de “Lees eens uit eigen boekenkast maand” en ze hebben me gevraagd om mee te doen. Nu kan ik me het gewoon niet veroorloven om een hele maand geen recensieboeken te lezen, dus kan ik me niet aan de “regels” houden. Wel heb ik me in plaats daarvan voorgenomen om deze maand iedere week 1 boek uit eigen TBR stapel te lezen. Jullie lezen begin volgende maand of dat gelukt is!
(of ondertussen op social media onder de hashtag #leesuiteigenkast)

Op naar een hele fijne septembermaand! Hopelijk een lekkere nazomer… Met veel leesplezier!

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.