Re-read challenge #ArmentroutNL: Wacht op mij


Re-read challenge Wacht op mij-serie
Om de voorpret te vergroten van het verschijnen van het zesde en laatste deel in de Wacht op mij-serie van Jennifer L. Armentrout, op 10 oktober, heeft uitgeverij Zomer & Keuning een (re-)read challenge opgezet. 24 juli werd gestart met (her)lezen van deel één in de serie: Wacht op mij.
Ik vond deze challenge een mooi moment om drie van de vijf delen voor het eerst te gaan lezen, zodat ik in oktober helemaal bij ben voor het verschijnen van Vertrouw op mij! Dit eerste deel had ik nog niet gelezen, dus ik las mee…


Korte inhoud
Wacht op mij is het eerste boek in de Wacht op mij-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersonage Avery is in dit boek naar een universiteit zo ver mogelijk van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam, hoe sexy, lief en fantastisch hij ook is. Of het haar lukt om hem af te houden, lees je in Wacht op mij (oorspronkelijke titel: Wait for you).

Mijn mening
Jennifer L. Armentrout weet er met haar boeken voor te zorgen dat je alles om je heen vergeet. Je begint, wordt meegesleurd en het boek laat je niet meer los tot je hem uit hebt, en zelfs daarna blijft het broeien. Zo ook met dit eerste deel van de serie. (de boeken zijn overigens heel goed los te lezen, ik las deel twee en vier al eerder, maar het is wel extra leuk om op volgorde te lezen ivm terugkerende personages)
Wacht op mij is intens, speels, sexy en onwijs romantisch. Je kunt niet anders dan Avery in je hart sluiten en verliefd worden op Cam. Wat een fantastisch verhaal!

7 augustus start het (her)lezen van het tweede deel in de serie, Ga voor mij. Ik las het boek al eens (recensie) en aangezien ik het me qua tijd en TBR-stapel niet kan veroorloven boeken te herlezen, zal ik die niet meelezen.
Vanaf 21 augustus is Blijf bij mij aan de beurt, die ga ik dan voor het eerst lezen.

Wacht op mij
ISBN 9789401907828 – Uitgever: Zomer & Keuning – 336 pagina’s – Verschenen: 2015 – Originele titel: Wait for you – Vertaald door: Tineke Yürümez – Deel 1 in de Wacht op mij-serie

One thought on “Re-read challenge #ArmentroutNL: Wacht op mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.