Wrap-up april: #boekperweek & #hebbanchallenge


Bye April, Hello May!
Wat een gekke maand was april voor ons! Lente, maar ook zomer, herfst รฉn hier in Oostenrijk waar we op het moment zitten: winter! Dik sneeuwpak! Wat de volgende dag dan door de zon en warmte weer als sneeuw voor de zon verdween… Ik ben benieuwd naar de meimaand. Ik hoop toch wel heel erg op warmte en zon ๐Ÿ˜‰ Ben je benieuwd wat ik in april gelezen heb? Lees dan gauw verder!


#boekperweek & #hebbanchallenge
Mijn leesuitdaging van 2017 heb ik in eerste instantie op 100 boeken gezet.
Bij de Hebban Reading Challenge van dit jaar zit als extra uitdaging een checklist waarop je kunt afvinken in welke landen de boeken die je gelezen hebt zich afspeelden, er staan 50 landen op. (Tussen haakjes zet ik welke ik heb kunnen afvinken)

 • Ik zie jouย – Clare Mackintosh (recensie volgt in juni)
 • Ragdollย – Daniel Cole (recensie)
 • Vermiste meisjesย – Megan Miranda (recensie)
 • Optimisme is dodelijkย – Susin Nielsen (recensie) (Canada)
 • De verborgen dromen van Dalรญย – Manon Berns (recensie) (Spanje)
 • Bijna echt gebeurdย – Liane Moriarty (recensie)
 • Zoektocht terug – Marina Folkers (blogtour)
 • Zusjesland – Salla Simukka (recensie volgt in mei)
 • Bed & breakfast – Candy Brouwer
 • Verwoest – Margje Woodrow (recensie volgt in mei)

Met 10 boeken in april komt de stand van mijn challenge op 48/100! Volgende maand haal ik dus zeker de #boekperweek uitdaging van 52 boeken, dan door naar de 100 die ik mezelf als eerste echte doel heb gesteld!


Overige
Deze boeken tel ik niet mee voor de challenges:

 • Hoe loopt het af?ย – Bรฉnรฉdicte Carboneill (prentenboek) (recensie)
 • Het lammetje dat een varken isย – Pim Lammers (prentenboek) (recensie)
 • Doodvonnisย – Vince Flynn & Kyle Mills (Remco leest) (recensie)
 • Een plekje voor welpjeย – Mylo Freeman (prentenboek) (recensie)
 • Steen voor steenย – Giuliano Ferri (prentenboek) (recensie)
 • Mia en de bibliotheekhond –ย Lisa Papp (prentenboek) (recensie)

Heb jij lekker kunnen lezen in april? Op Koningsdag nog leuke buit binnengehaald? Ik heb het gemist, maar als ik kijk naar mijn TBR-stapel is dat niet zo heel erg, haha! Op naar een fijne nieuwe leesmaand!

-X- Judith

One thought on “Wrap-up april: #boekperweek & #hebbanchallenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.