#Boekperweek & ILN: januari

Ik lees Nederlands
Het leek me leuk om na elke maand even een tussenstand te geven van mijn leesuitdagingen. En aangezien januari voorbij is, is het tijd voor de eerste!

Voor Ik lees Nederlands heb ik me voorgenomen 40 boeken te lezen, in januari heb ik drie van oorsprong Nederlandstalige boeken gelezen en zit ik nu op 3/40. De boeken:

 • Spuiten & Snikken van Claudia van Loon (recensie)
 • De harteloze muze van Nynke Laanstra (recensie)
 • 21 Zomers van Chantal van Gastel (recensie)

21 Zomers
En dan #boekperweek, een leesuitdaging van de bibliotheek, om mensen meer aan het lezen te krijgen. Ik weet zo ook wel dat ik meer dan 53 boeken ga lezen dit jaar, omdat ik gemiddeld twee boeken per week lees, maar ik vind het leuk om te gaan zien wanneer ik de 53 aantik én leuk om mee te doen en misschien anderen te inspireren.
Bovenstaande drie boeken tellen daar uiteraard ook gewoon voor mee, dus dat maakt al 3/53. Wat ik verder nog heb gelezen is:

 • Je bent super… Jan! , een jeugdboek van Harmen van Straaten
 • Het schandaal van Venetië van Jonathan Holt (recensie)
 • Een beetje liefde van Amanda Prowse (recensie)
 • Entwined with you van Sylvia Day (recensie)
 • Bezeten van jou van Sylvia Day (recensie)
 • De kooi van Josh Malerman (recensie)
 • Élégance van Kathleen Tessaro (recensie volgt)
 • De avonturen van Alice in Wonderland & in Spiegelland (recensie)

Daarmee komt mijn #boekperweek uitdaging dus op 11/53!
Op naar weer een mooie leesmaand! Benieuwd naar de volgende tussenstand…

Entwined with you

6 thoughts on “#Boekperweek & ILN: januari

 1. Ik doe zelf zo een uitdaging, maar dan met film! Zou eigenlijk ook meer willen lezen. Wie weet kom ik hier wel een leuke aanrader tegen:) Er zijn zoveel boeken, vind het vooral lastig om te beslissen welke ik lezen wil.

 2. Wat een leuk initiatief #boekperweek! Ik zou er nu net niet aankomen (4 boeken, 5 weken), maar normaal gesproken zou ik het ook goed moeten kunnen redden. Ik denk dat ik maar mee ga doen, is wel leuk om bij te houden 🙂

  Ik hoop dat jouw februari net zo’n fijne leesmaand is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.