21 Zomers en andere verhalen – Chantal van Gastel

21 Zomers
Samenvatting
“Toevallige ontmoetingen, wilde plannen, een nieuw begin. In de zomer lijkt alles mogelijk. Voor het eerst zijn de zwoele, zomerse korte verhalen van Chantal van Gastel samengebracht in één bundel.
In
21 Zomers gaat Lauren een zomer tegemoet zonder haar grote liefde. Roxy onderneemt in Roxy’s Roadtrip een gewaagde reis naar Spanje om een oude vakantieliefde terug te vinden. En Lucy is het beu om als laatste single in haar vriendengroep een blok aan ieders been te zijn en besluit het roer om te gooien in Zomer in New York.
Een heerlijk zomers leesfeest!”

In dit boek met zomerse feel-good boek staan de volgende korte verhalen:

21 Zomers
Lauren en haar man Daniel hebben 21 gelukkige zomers doorgebracht in hun vakantiehuisje. Nu zijn ze uit elkaar en is Lauren er alleen. Ze kan de gedachten aan hoe hun liefde er toen begon niet tegenhouden. Hoe is ze haar maatje kwijtgeraakt?

Roxy’s Roadtrip
Roxy is in haar eentje op weg naar Spanje, om er te fotograferen én er een vakantieliefde op te zoeken. Halverwege Frankrijk krijgt ze pech. Ze wordt geholpen door de aantrekkelijke Nederlandse Raf. Ze brengen een heerlijke avond met elkaar door, maar dan wil Roxy toch verder…

Het vertrek
Daniel is stapelverliefd op Tanja, die in het hotel werkt waar hij verblijft. Hoe leuk ze hem ook vindt, ze wil niks beginnen met een vakantiegast. En dan komt het moment waarop Daniel terug naar huis moet…

Afleiding
Zij kent hem wel, hij haar niet. Nog nooit zijn ze elkaar tegengekomen, ook al wonen ze in hetzelfde gebouw. Juist op de dag dat ze zorgt dat ze tegelijk de lift nemen, komt de lift vast te zitten. Hij heeft claustrofobie en zij besluit hem op een zinderende manier af te leiden…

Zomer in New York
Lucy is de laatste vrijgezel in haar vriendengroep en ze baalt van haar leven. Op uitnodiging van studievriend Kasper en zijn vriendin gaat ze voor de zomer naar New York. Ze hoopt herboren én verliefd terug te komen…

En als afsluiting staat er een lekker makend voorproefje in van Ik wist het!

Auteur
“Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.”
Vorig jaar verscheen de heerlijke roman Ik wist het, waarvan in deze zomerse verhalenbundel een voorproefje staat.

Mijn mening
21 Zomers is een heerlijke verhalenbundel, die zorgt voor verwarming op een koude winterdag. Zeker van Afleiding krijg je het erg warm 😉
Als je nog niets van Chantal gelezen hebt dan is dit boek met korte verhalen die eerder o.a. in tijdschriften verschenen, een mooie kennismaking. En als je Ik wist het nog niet gelezen hebt (ik las hem al en ben er weg van: recensie) dan weet ik zeker dat je na het uitgebreide voorproefje uit deze bundel naar de bieb of winkel rent om hem te halen!
Een verhalenbundel vol humor en liefde die je in zomerse sferen brengt, wat wil je nog meer?

21 Zomers
ISBN 9789044344745 – Uitgever: The House of Books – 208 pagina’s – Verschenen: juni 2014

Dit is boek 3/40 voor de leesuitdaging Ik lees Nederlands 2015.

9 thoughts on “21 Zomers en andere verhalen – Chantal van Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.