Bezeten van jou – Sylvia Day

Bezeten van jou
Samenvatting
“’Engel.’ Gideons stem had net zo’n enorme impact op mijn zintuigen als toen ik hem voor het eerst had gehoord. Beschaafd, maar dampend van de sensualiteit bracht hij me volkomen van mijn stuk, zowel in de duisternis van mijn slaapkamer als over de telefoon, waar ik niet kon worden afgeleid door dat weergaloze, verrukkelijke gezicht van hem.”

Gideon en Eva, ze zijn gemaakt voor elkaar; de seksuele energie tussen de twee is niet te missen, ze houden intens van elkaar en kunnen absoluut niet zonder elkaar. Maar hun stormachtige relatie is verre van perfect. Ze hebben allebei het nodige meegemaakt in hun jeugd, waarvan ze de littekens met zich meedragen. En de demonen uit het verleden zorgen nog altijd voor problemen in het heden. Nu ze nader tot elkaar zijn dan ooit, proberen de vijanden van de machtige Gideon Cross hem te raken via zijn enige zwakke plek: Eva. Zullen ze ooit het verleden achter zich kunnen laten en een ongecompliceerd leven leiden samen? Of zijn de problemen onoverkoombaar en zullen ze elkaar los moeten laten?

“Ik wikkelde me om haar heen en hield me vast aan de liefde die me kon redden.”

Auteur
“Sylvia Day is de #1 New York Times– en internationale bestsellerauteur van meer dan twintig romans. Haar boeken verschijnen in veertig landen en wereldwijd zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. Ze is een #1 bestsellerauteur in twintig landen, favoriet bij lezers van allerlei genres. Haar boeken werden verkozen tot Amazon’s Best of the Year in romantiek, ze werd genomineerd voor de Goodreads Choice Award voor beste auteur en tot tweemaal toe genomineerd voor de prestigieuze Romance Writers of America’s RITA Award.”

Mijn mening
Bezeten van jou is het vierde deel in de Crossfire-serie en het eerste deel dat ik in het Nederlands las. De eerste drie delen heb ik in het Engels gelezen. Het was dus even wennen in het begin, maar de vertalers hebben een mooie vertaling neergezet. Het enige waar ik me aan ergerde was het “Kanjer” van Eva tegen Gideon, in het Engels “Ace”, maar dat kan liggen aan het feit dat dat iets is wat ik tegen mijn zoontjes zeg en dus niet iets wat ik associeer met een super machtige, super sexy man als Gideon.
Ik blijf van de Crossfire-serie genieten, de twee beschadigde maar o zo sterke hoofdpersonen (wiens perspectieven afgewisseld worden), de zinderende seksscènes, de obstakels die ze samen moeten overwinnen… Ik wil niet zeggen dat het nou het meest sterke verhaal is dat ik ooit heb gelezen, maar tussen alle actie en spanning die ik lees door vind ik het een fijne afwisseling om eens over een ander soort spanning te lezen 😉 En deze serie daar krijg ik gewoon echt geen genoeg van. Het boek was weer veel te snel uit. Er komt nog een vijfde deel, maar dat lijkt wel de laatste te zijn helaas… Aftellen geblazen! Of juist niet? Het afscheid nog even uitstellen…

Bezeten van jou
ISBN 9789400504332 – Uitgever: AW Bruna – 398 pagina’s – Verschenen: december 2014 – Originele titel: Captivated by you – Vertaald door: Marike Groot en Sander Brink – Deel 4 in de Crossfire-serie
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

0 thoughts on “Bezeten van jou – Sylvia Day

  1. Ik wil dit boek ook zoooo graag lezen. Maar heb de afspraak met mezelf eerst alle ongelezen boeken uit de kast lezen.. dan weer kopen 🙁

  2. Mijn zus heeft al verschillende boeken van Sylvia Day gelezen. Zij vond ze aangenaam en leuk om te lezen. Ze staan (samen met een hele boel andere boeken) op mijn to read lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.