Ik lees Nederlands 2015

Ik lees Nederlands
Jenny en Tessa organiseren in 2015 de derde editie van de leesuitdaging Ik lees Nederlands, een leesuitdaging om het lezen van Nederlandse en Vlaamse boeken te stimuleren. En ik heb besloten om mee te doen!

Bedoeling is dat je opgeeft hoeveel Nederlandse en/of Vlaamse boeken je denkt te gaan lezen in 2015. Aangezien ik in 2014 ruim 40 boeken van Nederlandse auteurs gelezen heb, zonder er bewust mee bezig te zijn, ben ik erg benieuwd of ik er in 2015 weer 40 redt. Dus daar heb ik me voor opgegeven…
(Daarnaast hoop ik in 2015 100 boeken te lezen, dat waren er ruim 90 in 2014… πŸ™‚ )
Niet dat ik mezelf druk op ga leggen, maar ik ben gewoon erg benieuwd wat 2015 gaat brengen. En het is alleen maar leuk om wat vaker bewust voor een Nederlands boek te kiezen denk ik!

Als je ook mee wilt doen, kijk dan even op de site van Ik lees Nederlands 2015.

0 thoughts on “Ik lees Nederlands 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.