Vamp in love – Marijke van den Elsen

Vamp in love
Samenvatting
Angela is in korte tijd vreselijk in de problemen gekomen. Ze zit aan de speed en in een opwelling heeft ze geld en een pistool gejat van haar foute vriendje Harold. Waar kan ze nu heen? Ze besluit ergens heen te gaan waar Harold haar niet zal zoeken; ze gaat naar haar beste vriendin van vroeger waar ze al in tijden geen contact mee heeft gehad.
Fieke woont in een dorp, waar ze samen met haar vriend Rogier een succesvol restaurant runt. Ze hebben het heel druk en hun relatie is een beetje in een sleur geraakt. Haar wilde verleden in Amsterdam heeft ze achter zich gelaten. Maar met de komst van Angela komt er weer een hoop naar boven en komt haar leven op zijn kop te staan…

Auteur
“Marijke van den Elsen heeft het altijd druk: als schrijver, moeder van drie kinderen en vrouw van een volbloed carrièreman.
Vamp in love is het grappige en spannende vervolg op Vamp on heels.”

Mijn mening
Dat Vamp in love een vervolg is op Vamp on heels, wat ik niet gelezen heb, is gelukkig helemaal niet erg, ik had niet het idee dat ik informatie te kort kwam. In Vamp in love worden de perspectieven van Angela en Fieke afgewisseld, waardoor je hun verhalen en beweegredenen goed meekrijgt en de twee dames goed leert kennen. De combinatie van humoristische Chicklit en een flinke dosis spanning vond ik erg geslaagd. Ik ben dan ook door het boek heen gevlogen en heb het met een tevreden gevoel dichtgeslagen. Al werd dat gevoel een klein beetje tenietgedaan door de epiloog…
Ik hoop maar dat er nog een vervolg komt!

Vamp in love
ISBN 9789401903547 – Uitgever: Zomer & Keuning- 304 pagina’s – Verschenen: december 2014
O.a. verkrijgbaar bij Bruna

Dit is boek 10/40 voor de leesuitdaging Ik lees Nederlands 2015.

One thought on “Vamp in love – Marijke van den Elsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.