Wrap-up maart 2020


Dag maart! Hallo april!
Wat een rare maand was het, hè?  En dat zal april zeker ook nog wel zijn… Toen het duidelijk werd hoe serieus het Corona-gebeuren was heb ik iets van anderhalve week niet kunnen lezen, te veel stress.  Gelukkig lukt het nu wel weer (flink) om te ontsnappen in boeken, want dat heb ik wel nodig. Al met al was maart toch een maand met veel gelezen boeken voor mij, 22 fijne boeken las ik:

De stand van mijn leesdoel voor 2020 is hiermee 51/185.
Ik merk dat ik meer lees nu ik mezelf naast recensie-boeken ook “toesta” om boeken uit eigen kast te lezen, dus dat blijf ik lekker doen!
Hebben jullie een beetje kunnen lezen deze rare maand?
-X- Judith

4 thoughts on “Wrap-up maart 2020

  1. Deze maand kom ik er minder aan toe nu de kinderen thuis zijn. Volgens mij heb ik er iets van 9 gelezen. Zaten wel een paar dikke tussen.

  2. Jeetje, wat lezen jullie veel. Heerlijk lijkt mij dat. Inderdaad lekker ontsnappen in een boek (wat mij vaak niet lukt). Ik kom niet verder dan zo’n 5 boeken per maand. Zelfs terwijl ik al sinds 1 februari jl ivm boventalligheid werkloos thuis zit. Ik ben wel een langzame lezer (25/30 blz per uur). Ik lees dagelijks een uurtje of 2. Verder lees ik ook nog diverse kranten en muziekbladen. Ik moet wel zeggen, dat tijdens het lezen mijn gedachten regelmatig worden afgeleid door de huidige crisis. Ik behoor nl ook wel een beetje tot de risicogroepen (60 jaar en hartpatient). Ik wens iedereen heel veel leesplezier. En volg met belangstelling jouw periodieke boekentips.

    1. Bedankt! <3 Ik begrijp heel goed dat deze situatie afleid bij het lekker ontspannen (lezen)! Hopelijk lukt het toch iedere dag om met tv/boek/tijdschrift even te ontsnappen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.