Mijn Top 3 van juni


Mijn Top 3 van juni 
In juni las ik 16 boeken en dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

‘Wat er ook met mij gebeurd is, laat dat jou er niet van weerhouden deze wereld tot het uiterste te verkennen. Sommige dingen die ik heb gezien, zijn echt adembenemend. Ik heb een aanbeveling voor je achtergelaten, samen met instructies.’ 

Amari en de Nachtwachters – B.B. Alston
Het verhaal is echt onwijs spannend en meeslepend en stoppen met lezen was heel erg moeilijk! Er gebeurt wel heel veel, dus ik moest mijn aandacht er goed bij houden, maar dat was helemaal niet erg, want het is gewoon zó’n fantastisch verhaal en zó’n fantastische wereld met zúlke fantastische personages!

Ik strijk met mijn duim over de gegraveerde letters op de urn.
Maar… wie was hij dan? Met wie was ik 21 jaar getrouwd? Wie was de vader van mijn zoons?

De Camino – Anya Niewierra
Het hele verhaal is, zoals ik gewend ben van Anya Niewierra, meeslepend en ontzettend levendig. Je beleeft alles mee en ziet alles voor je. Heel sfeervol! En het is gewoon een heel spannend verhaal, want hoe gaat het voor iedereen aflopen? Echt een heel indrukwekkend geheel.

‘Zie je wel? Verslonden!’ riep Oskar uit. ‘We zijn door een boek opgegeten. Opgeslokt. Verslonden…’ 

Pages & Co 3: Matilda en de verhalenbewaarders – Anna James
Het is weer één groot boekig avontuur, vol referenties naar boeken, auteurs en personages. Zó geweldig leuk! Deze serie is gewoon een ode aan boeken; aan liefde voor boeken, liefde voor verhalen, liefde voor boekwinkels, liefde voor bibliotheken… Boekenliefde! Wat een super geweldig fantastisch magisch verhaal was dit!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers! 
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

2 thoughts on “Mijn Top 3 van juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.