Mijn Top 3 van juni


Mijn top 3 van juni
In juni las ik 15 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Ze lacht naar me, en op dat moment realiseer ik me dat ik dingen voel die ik niet eerder heb gevoeld. Of tenminste… niet voor haar. Doe normaal.

De helft van mij – Nadine Swagerman 
De héle tijd een brok in mijn keel tijdens het lezen… Het is me toch een tranentrekker! Zó mooi neergezet door Nadine, ik kon me heel erg goed inleven in de gevoelswereld/denkwereld van Sara. In één ruk verslonden en dichtgeslagen met de tranen in mijn ogen.

Wat had hij gedaan?
En wat had ik gedaan?
Ik zweeg.
Wist niet of ik het antwoord daarop wel wilde kennen.

Vlucht – Anja Feliers 
Ik vlóóg echt door het super spannende, onwijs meeslepende, heerlijk vlotte (zoals ik gewend ben van Anja) verhaal heen! Zo fijn! Intens ook, zeker naarmate het einde dichterbij kwam… Pfff!!! Ik ben zó benieuwd hoe het verder gaat met Kathleen en de mensen om haar heen!

Ik krimp ineen, mijn ogen wijd opengesperd terwijl de deur van de kamer openzwaait.
Een rilling trekt langs mijn ruggengraat omlaag.
Hij gaat me vermoorden. Ik voel het.

Opgesloten – Gillian King 
Mijn recensie van deze YA-topper van Gillian staat nog niet online, volgt deze week, maar hij hoort zéker thuis in Mijn Top 3! In één ruk uitgelezen! Onwijs spannend, kort maar krachtig verhaal. Spannende verhalen schrijven kan Gillian dus ook heel erg goed!

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.