Wrap-up september 2020


Hello October!  Helaas de hele maand september (nog steeds) een flinke leesdip, dus historisch dieptepunt voor mij: maar 6 boeken gelezen!  Wel 6 hele mooie boeken, namelijk deze:

De stand van mijn leesdoel is hiermee 150/185 (zal ik het nog gaan halen?)
Ik wens jullie een hele fijne herfst toe!
-X- Judith

5 thoughts on “Wrap-up september 2020

  1. Nog altijd gemiddeld per maand veel meer dan ik, ha ha. Ik zit tm september pas op 44 gelezen boeken. Voor mij trouwens wel een record. Ach, de donkere dagen komen er aan met wellicht guur weer. Jij, jouw andere volgers en ik zullen nog wel wat boeken lezen, neem ik aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.