Wrap-up mei 2020


Bye May, hello June!  Duurde de maand mei bij jullie ook zo lang? Ik had het gevoel dat het eeuwen duurde voordat het juni zou worden!
Ik heb wel heerlijk veel gelezen in mei, misschien waren er stiekem ook wel veel meer dan 31 dagen.  Deze 27 boeken las ik:

De stand van mijn leesdoel is hiermee 97/185.
Ik ben nu de nieuwste M.J. Arlidge aan het lezen, Helen Grace deel 9, Nog lange niet (verschijnt 2 juni!).  Wat lees jij nu?
Fijne nieuwe maand!
-X- Judith

3 thoughts on “Wrap-up mei 2020

  1. Ik heb ook veel gelezen in mei en ja, ook ik heb het gevoel dat mei eeuwig duurde. Het komt waarschijnlijk omdat ik heel veel thuis ben geweest. Ik lees momenteel ‘De ballade van slangen en zangvogels’ van Suzanne Collins. Daar was ik al eerder in begonnen, maar er kwamen twee recensie-boeken tussen en mijn gevoel zei dat ik die eerst moest lezen en recenseren. Ik hoop dat juni wat vlotter gaat 🙂 (en dat we lekker veel buiten kunnen lezen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.