Wrap-up december 2020


 Dag december! Dag 2020!  
31 december: tijd voor de wrap-up van deze laatste maand van 2020!  Mijn leesdip – het wordt saai  – duurt voort, dus ik las ook deze maand niet veel voor mijn doen, maar wel weer 10 fijne boeken! Deze:

De stand van mijn leesdoel is hiermee netjes geëindigd op 185/185

Mijn Hebban Reading Challenge voor 2021 heb ik op iets minder, 150 boeken, gezet, aangezien ik nu al maanden een leesdip heb; veel onrust door de aankomende verhuizing (februari), dus het zal de eerste maanden zeker nog onrustig blijven…

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe en een heel gelukkig nieuwjaar!  Op naar een gezonder en vrijer 2021!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.