Winactie: Pages & Co: Matilda en de boekdwalers


Pages & Co: Matilda en de boekdwalers
Dit najaar verschijnt het tweede deel in de Pages & Co serie van Anna James: Matilda en de verloren sprookjes!  Ik was helemaal weg van het eerste deel, Matilda en de boekdwalers (dit was mijn enthousiaste recensie), dus verheug me daar enorm op!
Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze geweldige serie mag ik van Veltman Uitgevers maar liefst 2 exemplaren weggeven van deel 1!

Hier gaat het boek over:
“Sinds haar moeder kort na haar geboorte verdween, woont de elfjarige Matilda boven Pages & Co, de boekwinkel van haar grootouders. Wanneer er in de winkel mysterieuze figuren verschijnen, die wel heel erg lijken op de personages uit bekende boeken, ontdekt Matilda de magie van ‘boekdwalen’. Dapper stapt ze in een onbekende wereld, vastberaden het raadsel op te lossen van de verdwijning van haar moeder. Al snel ontdekt ze dat er een duistere kant zit aan het dwalen door boeken…”

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 exemplaren van dit heerlijke boek?

De winactie is afgelopen! Winnaars Marja & Marloes hebben een mailtje ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • Leuk als je ook Veltman Uitgevers volgt op Facebook (hier)
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór dinsdag 2 juli, want dan neem ik contact op met de winnaars
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X-Judith

90 thoughts on “Winactie: Pages & Co: Matilda en de boekdwalers

 1. Dit lijkt me een superleuk boek!
  Ik kreeg het min of meer getipt door een leerling, terwijl ik als leesconsulent meestal de tips geef ?. Boekdwalen past heel mooi bij ons Kinderboekenweekprogramma, dus ik moet ‘m wel lezen. Erg benieuwd!
  Groetjes, Marloes

 2. Ik kwam jou blog bericht tegen op Twitter en dacht wauw wat een prachtige cover heeft dat boek. Blijkt de omschrijving van het boek ook nog eens erg interessant te zijn. Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden en doe graag mee ?

 3. Ik doe heel graag mee met deze actie. Lijkt me een heel leuk boek voor onze kleinkinderen. Ze houden ervan om nog voorgelezen te worden als ze komen logeren. En ze kunnen ondertussen ook zelf lezen. Dus we kunnen er een leuke namiddag van maken als ze op bezoek komen.
  ???

 4. Geweldig boek voor mijn 11-jarige dochter om zo haar leestechnieken in de vakantie op peil te houden en toch ook een geweldig verhaal te lezen en van het lezen te genieten!

 5. Wat een prachtige cover en ook zo’n mooie boekenlegger! En ja Dit verhaal spreekt mij aan en loot heel graag mee voor dit prachtige boek!

 6. Ach, alleen de omslag van het boek al… Prachtig! Ik zou me samen met m’n kidz graag verliezen in de sprookjes van dit boek✨

 7. Dit boek is ❤, zo fantastisch! Waag heel graag een kansje! (Dacht dat ik al een reactie had achtergelaten, maar zie hem niet staan ?) Het verhaal heeft alle elementen waar ik van hou en een prachtige uitgave! Duimen, maar wie er ook mag winnen ontvangt een pareltje ?

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.