Winactie: Pages & Co: Matilda en de boekdwalers


Pages & Co: Matilda en de boekdwalers
Dit najaar verschijnt het tweede deel in de Pages & Co serie van Anna James: Matilda en de verloren sprookjes!  Ik was helemaal weg van het eerste deel, Matilda en de boekdwalers (dit was mijn enthousiaste recensie), dus verheug me daar enorm op!
Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze geweldige serie mag ik van Veltman Uitgevers maar liefst 2 exemplaren weggeven van deel 1!

Hier gaat het boek over:
“Sinds haar moeder kort na haar geboorte verdween, woont de elfjarige Matilda boven Pages & Co, de boekwinkel van haar grootouders. Wanneer er in de winkel mysterieuze figuren verschijnen, die wel heel erg lijken op de personages uit bekende boeken, ontdekt Matilda de magie van ‘boekdwalen’. Dapper stapt ze in een onbekende wereld, vastberaden het raadsel op te lossen van de verdwijning van haar moeder. Al snel ontdekt ze dat er een duistere kant zit aan het dwalen door boeken…”

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 exemplaren van dit heerlijke boek?

De winactie is afgelopen! Winnaars Marja & Marloes hebben een mailtje ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • Leuk als je ook Veltman Uitgevers volgt op Facebook (hier)
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór dinsdag 2 juli, want dan neem ik contact op met de winnaars
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X-Judith

90 thoughts on “Winactie: Pages & Co: Matilda en de boekdwalers

 1. Ik vind alleen de voorkant al geweldig!
  Op dit moment ben ik bezig in deel 2 van Nevermoor (Jessica Townsend), en bij deel 1 ben ik ook echt gevallen voor de prachtige kaft.. ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek, en een boek met Alice in Wonderland op de voorkant is altijd goed toch? 🙂

 2. Heb van deel 1 zo enorm genoten! Het was het eerste boek sinds lange tijd waarbij ik steeds weer zin had om te gaan lezen. Zo heerlijk om met Matilda haar nieuwe vaardigheid te ontdekken en met haar mee te dwalen door de mooiste verhalen (dit is echt een boek dat ik zelf had willen schrijven ?)

 3. De cover is geweldig. Het verhaal lijkt mij een beetje op inkhart. Ben daarom extra nieuwsgierig of dit boek beter en leuker is.

 4. Ik werk in de bibliotheek en daar heb ik dit boek al meerdere keren in handen gehad. Ik word er blij van! Wat een prachtige kaft <3 En het verhaal moet ook goed zijn, gezien het aantal uitleningen 😉

 5. Wat een prachtig boek, alleen het omslag al doet me fantaseren over het het verloop van het verhaal. Wat zal ik als lezer allemaal meemaken, op welke plekken zal ik allemaal komen.

  Ik duik graag in de wereld van dit boek!

 6. Jaa ik doe graag mee! @Bealeest van instagram raadde me het boek ook al aan dus dan zou het wel goed zitten 🙂 ben steeds meer fan van middlegrades aan het worden dus ben benieuwd naar deze.

 7. Jaaa, dit boek staat al een tijd op mijn lijstje! Fantasieverhaal en een boekwinkel, dat moet wel leuk zijn. 🙂 Ik doe graag mee met de actie.

 8. Als beginnend leesconsulent probeer ik natuurlijk helemaal vertrouwd te raken met alle nieuwe jeugdboeken… Het eerste deel vond ik het beste boek van dit jaar! Ik zou zelf zo graag met Ronja op pad gaan ?

 9. Wat een ontzettend leuke winactie!! Dit lijkt me zo’n mooi boek,ik ben er al een tijdje nieuwsgierig naar. Ik hoop dat ik win,dan heb ik wat leuks te lezen in de vakantie.

 10. Leuk boek om zelf te lezen maar zeker ook een boek dat past in de klassenbieb van groep 7 waar mijn zoon leerkracht van is en die hij dit schooljaar heeft opgericht.

 11. Ik heb iets van 5 bladzijdes gelezen en toen was mijn biebboek weg (iets met dochter die al net zo’n boekenwurmpje is als ik). Maar die eerste bladzijdes smaken zo naar meer, die wil ik wel (achter slot en grendel dit keer) in mijn kast hebben staan. Ik loot graag mee.

  Groetjes van Majonne

  Ps alle likes waren al gegeven

 12. Dit boek zou ik graag willen winnen voor school. Ik denk dat het voor de bovenbouw een heel leuk boek is, en boeken heb je natuurlijk nooit genoeg.

 13. Wat een mooie winactie, ik doe graag mee! Ook omdat ik denk dat het boek hier in huis wel vaker gelezen wordt, ik denk dat mijn dochter van 11 hem ook geweldig vindt?

 14. Een heerlijk avonturenverhaal dat smaakt naar meer! Ook heel fijn dat je kennismaakt met andere verhalen die je misschien nog niet eerder gelezen hebt. Dat nodigt uit om ook die boeken te gaan lezen.

 15. Wat een heerlijk boek weer ? ik doe niets liever dan (ver)dwalen in verhalen, zelfs (of juist) als ze een donker randje hebben.
  Laat me gerust los, in dit grappige avontuur en ik duik weer op, op mn nieuwe boekblog op Hebban. Ben net bezig met een blog over ‘kinderboeken’?

  Groetjes, Linda de Jong

 16. 4 juli ben ik jarig! Leuk verjaardagscadeautje! De cover ziet er prachtig uit! Je recensie gelezen , het verhaal ziet er ook veelbelovend uit!

 17. Een boek om heerlijk uit voor te lezen of voor de dochters om zelf te lezen. En over een Matilda . Haha.. Mijn naam is weliswaar met een h er in maar toch speciaal.. je hoort het niet zo vaak.

 18. De cover alleen al ziet er gaaf uit! Ik had gehoord dat Alice in Wonderland en Anne van het groene huis in het boek voorkwamen. Ik heb de boeken van Alice en Anne in huis en ben er dol op, dus weet zeker dat ik dit boek heel leuk ga vinden. Hou van magische boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.