Winactie: verrassingspakket romans


Wie jarig is trakteert…  
Afgelopen zondag werd ik 35 en deze week plaatste ik ter ere daarvan al 2 hele mooie winacties op mijn blog (deze en deze ). Dit is de 3e en laatste en we gaan eruit met een knaller! Ik ga een verrassingspakket met daarin 9 romans verloten! Historie, tikje spanning, feelgood… Romans in allerlei soorten en maten!   Zo doe je mee:

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket met 9 romans?

De winactie is afgelopen! Winnaar Judith heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor het meedoen!!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór zaterdag 6 juli, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Of je moet de verzendkosten willen aanvullen!  )

Succes!
-X-Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

Zomerlezen juni 2019

150 thoughts on “Winactie: verrassingspakket romans

  1. Wat denk je, natuurlijk doe ik mee. In de zomer ben ik jarig, ga nooit op vakantie, heb tijd genoeg, want de rest gaat wel. Nee, ik ben niet zielig, wel toen ik kind was…zo eenzaam op mijn verjaardag ??
   Nu wil ik taart eten en lezen ?

  1. Jaa wat weer een blijmaker! Leuk om een vriendinnetje mee te verrassen die wel wat ontspanning kan gebruiken deze zomer.

 1. Wat een leuke win-actie! Mijn kids zijn eindelijk wat ouder dus mama heeft tussendoor tijd om terug met de neus in de boeken te zitten. Ik ben zeer geïnteresseerd ?

 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Lijkt me heerlijk om deze boeken te mogen lezen deze zomer maar ze zullen zeker ook gelezen worden door mijn zwangere dochter tijdens haar zwangerschapsverlof.

 3. Nog van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat je zo’n fijn zomers boekenpakket weg gaat geven. Dit pakket mag mee op vakantie, kan ik dan mooi delen met mijn vriendin want we houden erg van lezen. Helemaal op vakantie!

 4. Al 120 reacties, maar ik waag toch een gokje! 😉 Je weet het nooit.
  Gefeliciteerd met je verjaardag en ik doe graag mee met je winactie 🙂

 5. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik wil graag meedoen met deze actie voor de romans.
  Mijn zus en ik willen ze graag lezen!

 6. Nogmaals van harte gefeliciteerd en ik waag heel graag een kansje voor dit heerlijke feelgood verrassingspakket!

 7. Oh zo tof! Ik ben van België maar ik betaal de verzendkosten graag ?.
  Doloplezen # vakantie # ikbenookbijnajarig # proficiat !!

 8. Dolgraag zou ik dit willen winnen, dan ben ik met de vakantieperiode hier mooi zoet mee en tijdens de zonondergangs uurtjes.

 9. Ik maak heel graag kans. Ik lees alleen papieren boeken, daar hou ik enorm van Dat digitale kan me niet pakken op een of andere manier. Ik ben door al mn boeken heen en met de vakantie in aantocht zou ik deze dus graag willen winnen. Succes iedereen

 10. Gefeliciteerd! Vier alles!
  Heel graag doe ik mee om een hele zomer te kunnen lezen en het lijkt mij vooral leuk omdat ik dan niet zelfgekozen boeken ga lezen, misschien ontdek ik zo andere genres.

 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik loot heel graag mee voor dit fantastische pakket. Kijk uit naar heerlijke zomeravonden in de tuin met een boek!

 12. Op het nippertje lees ik dit bericht. Ik kan nog mee doen.
  Gezellig in de weekenden en andere vrije dagen onderuit gezakt lezen.
  Ik hoop dat deze romans voor mij bestemd zijn. ?

 13. Gefeliciteerd! (Beter laat dan nooit).
  Wat een leuk pakket! Helemaal zomerproof! Kortom ik doe graag mee en volg via Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.