Winactie: Faye en Sean – Marina Folkers


Feelgoodromans Faye en Sean en Zoektocht terug van Marina Folkers verschijnen in een prachtig nieuw jasje bij Zomer & Keuning, helemaal in de stijl van Meer dan ooit en Onder de sterren van Montpellier.  Ik ben al vanaf het begin weg van de heerlijke romans van Marina en heb ze dan ook allemaal gelezen.
Over Faye en Sean zei ik in 2016 het volgende:

Faye en Sean is een prachtige feelgoodroman over een bijzondere vriendschap, het verleden overwinnen en je dromen najagen. En vooral over het volgen van je hart en dat ook écht durven…
Een geweldig liefdesverhaal dat ik met een diepe tevreden zucht dichtsloeg. En waar ik ook meteen van baalde dat ik het uit had! Ik heb nu al zin in meer van Marina Folkers, want van dit debuut heb ik genoten.


Korte inhoud
“In ‘Faye en Sean’ wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?
Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?” (www.zomerenkeuning.nl)

Winnen!
Omdat ik het boek zelf dus al heb (in de oude versie) mag ik ‘mijn’ exemplaar van de vernieuwde Faye en Sean van Zomer & Keuning verloten!
Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke feelgoodroman?

De winactie is afgelopen! Winnaar elinewildelezen heeft mail ontvangen! <3 

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • Leuk als je de Insta van Zomer & Keuning en van Marina Folkers volgt
  • De winactie delen is lief!
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
  • Je reageert vóór vrijdag 3 juli, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

Faye en Sean
ISBN 9789020537550 – Uitgeverij Zomer & Keuning – 384 pagina’s – Verschenen in deze editie: 30 juni 2020

55 thoughts on “Winactie: Faye en Sean – Marina Folkers

  1. Een prachtig verhaal lijkt me. Ik zou het deze vakantie graag lezen, heerlijk ontspannen met een goed boek. Wat wil je nog meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.