De regels van het spel – Marijke Verhoeven

Heel even had ze gedacht dat ze niet langer over haar schouder hoefde te kijken, had ze gelukzalige hoop gehad dat haar stalker haar met rust zou laten.

KORTE INHOUD 
“Tess is een drukbezet eventmanager en ook een alleenstaande moeder. Lotta is kunstenares en worstelt met een intens verdriet. Mia was zangeres, tot één foute beslissing alles voor haar veranderde.

De levens van de drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert. Lukt het ze om boven zichzelf uit te stijgen, of wordt het concert van het jaar hun Waterloo?”

Gisteravond had ze toch echt de indruk dat hij haar het chaotische gedrag had vergeven en haar tenminste nog aardig vond. Vandaag leek hij op een persoonlijke missie om het tegendeel te bewijzen.

MIJN MENING 
Ik ben altijd gek op de spannende & romantische boeken van Marijke Verhoeven, dus had heel veel zin in deze! Mét heerlijk ABBA-tintje!

Alleenstaande moeder Tess werkt voor Dansk Events en is druk bezig met de organisatie van een ABBA-tributeconcert, een liefdadigheidsconcert, voor opdrachtgever Hotel Rival Park. Het verloopt allemaal chaotischer dan normaal, omdat ze er onverwachts alleen voor staat. Waarom moet de aantrekkelijke Zweedse chef van het hotel haar nu juist op haar slechtst treffen? En waarom geeft hij haar zulke tegenstrijdige signalen?
Kunstenares Lotta heeft een groot verlies geleden en is haar passie voor schilderen verloren. Maar dan geeft de baas van Hotel Rival Park haar een énorme opdracht voor de veiling die zal plaatsvinden bij het ABBA-tributeconcert. Kan ze dit aan? En hoe toevallig is het dat Noah weer in haar leven verschijnt?
Zangeres Mia, ooit Agnetha bij een succesvolle ABBA-tributeband, durft niet meer in de spotlights te staan door iemand die haar al jaren het leven zuur maakt. Ze blijft maar over haar schouder kijken en kan niet meer normaal leven. En nu heeft hij haar weer gevonden… De kans om naar Denemarken te vertrekken grijpt ze dan ook met beide handen aan! Maar zou ze het echt durven om weer het podium op te gaan? Is ze daar wél veilig?

Ik had wel weer zin in een lekkere feelgood (helemaal als er een spannend kantje aan zit!)! Toen ik met een onwijs moe hoofd begon in het boek van de week, moest ik even inkomen door de vele perspectieven (waarvan ik wel meteen wist dat het heus allemaal van belang was), de volgende dag ging ik verder met lezen en toen heb ik het boek ook niet meer weggelegd! Ik heb er zelfs mijn tv-avondje And just like that… voor uitgesteld.   Door, door, door!! Ik kon niet wachten te weten te komen wat al deze personages met elkaar te maken zouden gaan hebben, wat ze allemaal zouden doormaken, hoe alles samen zou vallen uiteindelijk… Smullen, hoor!
Het verhaal is echt heerlijk pakkend! Ik leefde zo mee met de sympathieke hoofdpersonen (voornamelijk Tess, Lotta en Mia, maar er komen ook anderen aan bod!) en ik hoorde de ABBA liedjes gewoon in mijn hoofd! Er zit humor in het verhaal, de dames komen allemaal in heerlijk romantische verwikkelingen terecht, er zit een vleugje spanning in (altijd fijn!), verdriet, jaloezie én dus een fijn ABBA-tintje! Echt een ontzettend lekker geheel.
Ik had best wel een beetje een leesdip en dit is dan echt wat ik nodig heb! Ik kon me heerlijk onderdompelen in dit feelgood-verhaal.
Ik had er heel veel in in en werd niet teleurgesteld! Nu maar weer vol smart wachten op de volgende Marijke…

Na deze week ging ze als een dolle op zoek naar een andere woning, en dan had ze hopelijk op korte termijn niets meer te maken met meneer Frozen Forsberg.

De regels van het spel 
ISBN 9789461098009 – Uitgeverij: De Crime Compagnie – 305 pagina’s – Verschenen: juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.