Winactie: Thrillers


Biebmiepje ruimt weer op!
Er blijven boeken het huis in komen en voor alles wat erin komt, moet er ook wat uit , dus ik heb weer een aantal boeken die weg mogen! Tijd om weer een pakket te verloten!
Let op: Ik vraag jullie wel om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen (NL €6,75). Lees gauw verder hoe je kans maakt:

Winnen!
Dit boekenpakket is een pakket met 8 thrillers! 
Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie boekenpakket?  

Winactie afgelopen! Winnaar Margaret O. heeft een mailtje gehad!

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór maandag 25 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar
 • Nogmaals: De verzendkosten zijn voor eigen rekening! (PostNL €6,75 NL)

Succes!
-X-Judith

48 thoughts on “Winactie: Thrillers

 1. Daar loot ik graag voor mee voor mijn eigen lieve man waar ik al 40 jaar mee getrouwd ben en hij dol is op thrillers. Top dit pakket

 2. Ja, ik doe graag mee. I love thrillers. Als er dadelijk wat meer rust in huis komt (we hebben een zoontje van een week oud), dan hoop ik weer lekker veel aan lezen toe te komen en zou dit pakket een aangename verrassing zijn!!

 3. Ik loot graag mee! En eenmaal uitgelezen, gaan ze door naar mijn minibieb. Moet ik natuurlijk wel ingeloot worden 😉

 4. Er is bij mij net weer een (flinke) stapel boeken het huis uit dus ik heb wel ruimte voor 8 nieuwe thrillers 🙂 en daarom maak ik graag kans. Ik volg je via bloglovin en instagram

 5. We zijn als gezin volop aan het lezen. Thrillers blijft altijd spannend van het begin tot het eind. We maken dolgraag kans. Voor zoveel leesplezier, zijn de verzendkosten voor ons zeker geen enkel probleem.

 6. Wat een superpakket lijkt me dit weer! Ik ben sowieso dol op spannende thrillers, ik doe daarom heel graag mee aan de verloting

 7. Ik maak graag kans op dit mooie boekenpakket! Ik volg je via Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet) en Instagram (Truusje26, bericht geliked).

 8. Wat een geweldig pakket. Ik ben gek op lezen en thrillers zijn favoriet. Als ik ze uitheb gaan ze door naar mijn bonusdochter. Genieten we dubbel . Ik doe heel graag mee, verzendkosten betaal ik hoor.

 9. Ja graag maak ik kans op dit pakket! heerlijk om in bad met een boek te zitten. Kaarsjes aan, drinken erbij. En gewoon genieten! Of lekker opgekruld op de bank. Gewoon een mooi pakket om deze donkere dagen mee door te komen.

 10. Hmmm… ik dácht dat ik al gereageerd had, maar toch niet… Dus bij deze nog even op de valreep: ik doe ook graag mee ?.
  Ik ga bijna op vakantie en dan komt een stapel leesvoer goed van pas! Met die koude winterdagen ben ik zóveel aan het lezen, dat mijn “nog-te-lezen-voorraad” inmiddels aardig is geslonken! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.