Feestweek winactie 5: Helemaal het einde #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het vijfde wat ik mag weggeven is een exemplaar van Helemaal het einde van Lisette Jonkman, een feelgood-roman:


Waar gaat het boek over?
De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.
Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.
Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Ik las dit aantrekkelijke boek al; mijn recensie en meer info vind je hier.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

84 thoughts on “Feestweek winactie 5: Helemaal het einde #biebmiepje5jaar

 1. Super. Dit boek staat zo hoog op mijn nog te lezen boeken. Dus wil hem erg graag winnen.
  Ps nogmaals gefeliciteerd en ik hoop dat je nog lang zo door blijft gaan.

 2. Dit is echt een boek dat mij al een tijd leuk lijkt. Het boekenpakket dat je weg geeft is niet zo mijn ding, maar dit echt wel!!

 3. Lijkt mij heerlijk, een feelgood roman! Ik word 25 maart 50 jaar en voel mij nog altijd “good”, misschien mede doordat ik veel lees en dat echt ontstressend werkt

 4. Ik ben een groot feelgood fan.. en de boeken van Lisette Jonkman zijn altijd zo heerlijk grappig!! “Helemaal het einde” is het enige boek van haar dat ik nog niet gelezen heb.. Ik ben benieuwd hoe het Roxy allemaal af gaat terug op het platteland!!

 5. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee, lijkt me een heerlijk boek! Heb zin in de lente én in boeken die me een goed gevoel geven?

 6. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal voor je blog. Ik zot dit boek héél graag willen winnen omdat ik er heel nieuwsgierig naar ben. De andere boeken van Lisette jonkman vind ik erg leuk, alleen aan deze was ik nog niet toegekomen.
  Toevallig ben ik ook op 22 maart jarig, dus dat hebben we gemeen! En graag had ik er ook een hele feestweek van gemaakt maar mijn zoontje heeft de eerste dagen van de week flink griep gehad en nu lig ik alweer een aantal dagen plat met fikse verkoudheid 🙁 niet echt feest dus op mijn verjaardag… dus hopelijk kan dit boek het leed wat verzachten!

 7. Gefeliciteerd!! Vijf jaar is indrukwekkend. Zou dit boek graag winnen. Ik ben fan van de boeken van Lisette. Heb dit boek nog niet, maar zou het graag willen hebben.

  Veel succes en plezier met de volgende vijf jaar!!!

 8. Superleuk! Van harye, hiep hiep! ?. Ik doe graag mee!
  Een heel mooi boek, ik ben benieuwd naar het verhaal!

 9. Dit boek lijkt me erg leuk. En een heerlijk luchtig boek na alle thrillers die ik lees. Dus ik doe graag mee. Nogmaals gefeliciteerd natuurlijk. Ik heb je winactie gedeeld op twitter en op Facebook.

 10. Van harte gefeliciteerd met je vijfjarige bestaan! Hopelijk nog vele jaren, want ik volg je blog met veel plezier via Bloglovin’, Twitter en Facebook. 🙂 Lisette Jonkman is natuurlijk geen onbekende, maar dit boek nog wel voor mij. Daarom waag ik graag een kans. Je weet maar nooit.

 11. Wat een toffe winacties! Gefeliciteerd met je jubileum, ik ben al een poos fervent volger van je instagram en dankzij jouw tips al een aantal nieuwe boeken of genres ontdekt, bedankt!

 12. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je mooie blog-jubileum! Ik maak graag kans op Helemaal het einde. Ik volg je via Facebook (bericht geliked en gedeeld), Twitter en Instagram.

 13. Ik doe heel graag mee met deze win-actie omdat ik dit boek eigenlijk al heel lang wil lezen.
  Op deze manier hoop ik toch nog de kans te krijgen om hem te winnen en te kunnen lezen.

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met het blog en blijf zo door gaan.

 14. Feelgood koop ik eigenlijk niet zo vaak zelf maar vind ik altijd toch wel lekker om te lezen. Via deze weg mooie kans dus, it feels good!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.